Τελευταίες ειδήσεις 

Επιλεγμένα 

       
Δελτία Τύπου 

Δελτία Τύπου 

 

Ο καγκελάριος Olaf Scholz συζήτησε με τους ευρωβουλευτές στο πλαίσιο των ομιλιών «Αυτή είναι η Ευρώπη», ζητώντας μια ενωμένη ΕΕ ικανή να αλλάξει για να διασφαλίσει τη θέση της στον κόσμο.

       
Δελτία Τύπου 

Δελτία Τύπου 
Εξωτερικές παρεμβάσεις: το ΕΚ ζητά έκτακτα μέτρα για τις εκλογές του 2024 

 

Το Κοινοβούλιο ζητά συντονισμένη στρατηγική της ΕΕ για την καλύτερη αντιμετώπιση των εξωτερικών παρεμβάσεων και της χειραγώγησης των πληροφοριών και θωράκιση των ευρωπαϊκών εκλογών του 2024.

       
Δελτία Τύπου 

Δελτία Τύπου 
Ελάττωση των επιπτώσεων εταιρικής δραστηριότητας σε ανθρώπους και περιβάλλον 

 

Την Πέμπτη, το EK ενέκρινε τη θέση του σχετικά με τους κανόνες για την ενσωμάτωση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των περιβαλλοντικών επιπτώσεων στην εταιρική διακυβέρνηση.

       
Δελτία Τύπου 

Δελτία Τύπου 
Κανόνες για βιώσιμα και ανθεκτικά προϊόντα, φρένο στην ψευδοοικολογική σήμανση 

 

Την Πέμπτη οι ευρωβουλευτές εξέφρασαν τη στήριξή τους στη νομοθετική πρόταση για καλύτερη σήμανση και βιωσιμότητα των προϊόντων και την εξάλειψη παραπλανητικών ισχυρισμών.

       
Δελτία Τύπου 

Δελτία Τύπου 
Βραβείο Δημοσιογραφίας Daphne Caruana Galizia - πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων 

 

Στις 3 Μαΐου, Παγκόσμια Ημέρα Ελευθερίας του Τύπου, το ΕΚ ανακοίνωσε επίσημα την πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για το Βραβείο Δημοσιογραφίας Daphne Caruana Galizia.

       
Δελτία Τύπου 

Δελτία Τύπου 
Το Κοινοβούλιο εγκρίνει νέο κανονισμό κατά της παγκόσμιας αποψίλωσης των δασών  

 

Για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και της απώλειας βιοποικιλότητας, οι εταιρείες θα διασφαλίζουν ότι τα προϊόντα στην ΕΕ δεν προέρχονται από αποψιλωμένα ή υποβαθμισμένα εδάφη.

Τελευταία δελτία Τύπου 

Τελευταία βίντεο 

       
(Διάρκεια βίντεο:)  
       
(Διάρκεια βίντεο:)  

Δείτε επίσης: 

       

Η χρήση της τεχνητής νοημοσύνης στην ΕΕ θα ρυθμίζεται από τον νόμο AI, τον πρώτο ολοκληρωμένο νόμο στον κόσμο για την τεχνητή νοημοσύνη. Μάθετε πώς θα σας προστατεύσει.

       

Ενημερώσου για τη σημασία της κυκλικής οικονομίας και τα οφέλη της στο περιβάλλον, την ανάπτυξη και τους πολίτες μέσα από το βίντεο και το γράφημά μας.

Ειδοποίηση ηλεκτρονικού μηνύματος 

Εγγραφή για ενημερώσεις σχετικά με τα αγαπημένα σας θέματα