Τελευταίες ειδήσεις 

Επιλεγμένα 

       

Το ΕΚ αναθεωρεί κανόνες που διέπουν τα καθήκοντα του Ευρωπαίου Διαμεσολαβητή για την ενίσχυση της ικανότητας διεξαγωγής αμερόληπτων ερευνών σχετικά με περιπτώσεις κακοδιοίκησης.

       
Δελτία Τύπου 

Δελτία Τύπου 
Το Κοινοβούλιο ζητά προσωρινή άρση δικαιωμάτων ευρεσιτεχνίας για τα εμβόλια 

 

Για να επιταχυνθεί η παραγωγή σε παγκόσμιο επίπεδο, οι ευρωβουλευτές ζητούν την προσωρινή άρση της προστασίας των δικαιωμάτων διανοητικής ιδιοκτησίας για τα εμβόλια κατά της νόσου COVID-19.

       

Στηρίξτε την έκκληση για απελευθέρωση των Ρομάν Προτάσεβιτς και Σοφίας Σαπέγκα, που βρίσκονται υπό κράτηση από τις Αρχές της Λευκορωσίας. Μάθετε πώς μπορείτε να βοηθήσετε.

Κοινοποίηση αυτής σελίδας στο Twitter

Η Διάσκεψη για το μέλλον της Ευρώπης δίνει σε όλους μας τη δυνατότητα να συμβάλουμε στη διαμόρφωση της Ευρώπης του… https://t.co/ayylgVWzlj

Τελευταία δελτία Τύπου 

Τελευταία βίντεο 

Δείτε επίσης: 

       

Η ΕΕ έχει ορισμένα από τα υψηλότερα πρότυπα καλής μεταχείρισης των ζώων στον κόσμο. Μάθετε πώς η ευρωπαϊκή νομοθεσία προστατεύει τα άγρια ζώα, τα κατοικίδια, τα ζώα εκτροφής και εργαστηρίου.

       

Ένα στα οκτώ εκατομμύρια είδη παγκοσμίως κινδυνεύουν με εξαφάνιση. Μάθετε ποια και πόσα από αυτά τα είδη βρίσκονται στην Ευρώπη.

       

Οι πολιτικές επιστροφών των παρανόμως διαμενόντων υπηκόων τρίτων χωρών πρέπει να διαφυλάσσουν τα θεμελιώδη δικαιώματα και να δίνουν προτεραιότητα στις οικειοθελείς επιστροφές, λένε το ΕΚ.

Ειδοποίηση ηλεκτρονικού μηνύματος 

Εγγραφή για ενημερώσεις σχετικά με τα αγαπημένα σας θέματα