Τελευταίες ειδήσεις 

Επιλεγμένα 

       

Στις 25 Νοεμβρίου το κτίριο του ΕΚ στις Βρυξέλλες "ντύνεται" στα πορτοκαλί για να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των γυναικών.

       

Στις 24 Νοεμβρίου, η Σβετλάνα Τιχανόφσκαγια μίλησε στο ΕΚ για τη συνεχόμενη καταστολή των αντιφρονούντων στη Λευκορωσία και κάλεσε την ΕΕ να αναλάβει σθεναρή δράση εναντίον του καθεστώτος.

Κοινοποίηση αυτής σελίδας στο Twitter

.@EP_President Σασόλι: Εποικοδομητική συζήτηση σήμερα με την Πρόεδρο της 🇦🇱 Βουλής @NikollaLindita Αταλάντευτη θ… https://t.co/CWnmRa0hb0

Τελευταία δελτία Τύπου 

Τελευταία βίντεο 

       
(Διάρκεια βίντεο:)  
       
(Διάρκεια βίντεο:)  
       
(Διάρκεια βίντεο:)  

Δείτε επίσης: 

       
Προτεραιότητα 

Προτεραιότητα 
Ψηφιακός μετασχηματισμός της ΕΕ 

Κοινωνία 
 

Η ΕΕ συμβάλει στην ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων της ΕΕ και τη δημιουργία νέων ευκαιριών για επιχειρήσεις και καταναλωτές, προστατεύοντας παράλληλα τα θεμελιώδη δικαιώματα των πολιτών.

       
Προτεραιότητα 

Προτεραιότητα 
Τεχνητή Νοημοσύνη και μαζικά δεδομένα 

Κοινωνία 
 

Η TN και τα μαζικά δεδομένα είναι κεντρικής σημασίας για το ψηφιακό μέλλον της ΕΕ. Μάθετε πώς το ΕΚ σκοπεύει να προωθήσει την ανάπτυξη διασφαλίζοντας παράλληλα την προστασία των πολιτών.

       

Οι ευρωβουλευτές θέλουν να διαμορφώσουν τους ευρωπαϊκούς κανόνες ανταλλαγής μη προσωπικών δεδομένων για να προωθήσουν την καινοτομία και οικονομία, προστατεύοντας παράλληλα την ιδιωτική ζωή.

       

Κόσμος 
 

Η ΕΕ διαπραγματεύεται πολλές εμπορικές συμφωνίες με χώρες από όλο τον κόσμο. Ανακαλύψτε ποιες συμφωνίες βρίσκονται υπό διαπραγμάτευση.

       

Η στρατηγική της ΕΕ για τη βιωσιμότητα των τροφίμων στοχεύει στην προστασία του περιβάλλοντος και στη διασφάλιση υγιεινών τροφίμων, διασφαλίζοντας παράλληλα τα προς το ζην των αγροτών.

       

Από τη στήριξη των αγροτών μέχρι την προστασία του περιβάλλοντος, η γεωργική πολιτική της ΕΕ καλύπτει ευρύ φάσμα τομέων. Μάθετε πώς χρηματοδοτείται η γεωργία και ποια είναι η ιστορία της.

       

Οι καθυστερήσεις στην αναθεώρηση της γεωργικής πολιτικής δε θα επηρεάσουν τα εισοδήματα των αγροτών. Τον Δεκέμρβιο του 2020, το ΕΚ ενέκρινε πρόταση για να διασφαλίσει μια ομαλή μετάβαση.

       

Το Κοινοβούλιο είναι έτοιμο να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις για σχέδιο νόμου που στοχεύει στη διασφάλιση κατώτατων μισθών που παρέχουν ένα αξιοπρεπές βιοτικό επίπεδο στην ΕΕ.

Ειδοποίηση ηλεκτρονικού μηνύματος 

Εγγραφή για ενημερώσεις σχετικά με τα αγαπημένα σας θέματα