Τελευταίες ειδήσεις 

Επιλεγμένα 

       
Δελτία Τύπου 

Δελτία Τύπου 
Εγκρίθηκαν σχέδια για ανεφοδιασμό αποθεμάτων φυσικού αερίου πριν από τον χειμώνα 

 

Υπό το πρίσμα της ρωσικής επίθεσης στην Ουκρανία, τα στρατηγικά αποθέματα φυσικού αερίου της Ευρώπης θα αναπληρωθούν πριν από τον χειμώνα, ώστε να διασφαλιστεί ο ενεργειακός εφοδιασμός.

       

Η χορήγηση καθεστώτος υποψήφιας χώρας στην Ουκρανία και στη Μολδαβία θα ενδυναμώσει τόσο τις δυο χώρες όσο και την ίδια την ΕΕ, είπε η Ρομπέρτα Μετσόλα κατά τη σύνοδο κορυφής.

Κοινοποίηση αυτής σελίδας στο Twitter

🏆Το Βραβείο Ευρωπαίου Πολίτη 2022 πάει στους «Γιατρούς του Κόσμου - Ελλάδας» @MdM_Greece για την ανταπόκρισή τους σ… https://t.co/d3OBxCZjuS

Τελευταία δελτία Τύπου 

Τελευταία βίντεο 

Δείτε επίσης: 

       

Κοινωνία 
 

Η αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής αποτελεί προτεραιότητα για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Μάθετε περισσότερες στο παρακάτω άρθρο.

       

Αναρωτηθήκατε ποτέ πόσο CO2 εκπέμπουν τα αυτοκίνητα ή εάν τα ηλεκτρικά οχήματα συνιστούν όντως καλύτερη εναλλακτική λύση; Δείτε το παρακάτω γράφημα για να μάθετε περισσότερα.

       
Προτεραιότητα 

Προτεραιότητα 
Κλιματική αλλαγή 

Κοινωνία 
 

Διαβάστε περισσότερα για την έρευνα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τις εκπομπές ρύπων των αυτοκινήτων.

       
Προτεραιότητα 

Προτεραιότητα 
Τρομοκρατία 

Ασφάλεια 
 

Πώς αντιμετωπίζει η Ευρώπη την τρομοκρατία; Δείτε τι κάνει το ΕΚ για την προστασία των συνόρων της, την καταπολέµηση της ριζοσπαστικοποίησης, της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας και άλλα.

       

Ασφάλεια 
 

Η ζώνη ελεύθερης κυκλοφορίας της ΕΕ, γνωστή ως ζώνη Σένγκεν, αντιπροσωπεύει ένα από τα πλέον απτά επιτεύγματα της Ένωσης. Μάθετε τα πάντα γι’ αυτήν διαβάζοντας τον άρθρο μας.

Ειδοποίηση ηλεκτρονικού μηνύματος 

Εγγραφή για ενημερώσεις σχετικά με τα αγαπημένα σας θέματα