Τελευταίες ειδήσεις 

Επιλεγμένα 

       
Δελτία Τύπου 

Δελτία Τύπου 

 

Στις 2 Δεκεμβρίου, τα θεσμικά όργανα της ΕΕ και περισσότεροι από 500 πολίτες αξιολόγησαν τη συνέχεια που δίνεται στις προτάσεις της Διάσκεψης για το Μέλλον της Ευρώπης.

       

Η παραγωγή ενέργειας είναι η μεγαλύτερη πηγή εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου στην ΕΕ. Διαβάστε πώς η ΕΕ στοχεύει να ενισχύσει τις ΑΠΕ και να απαλλαγεί από τις εκπομπές άνθρακα.

       

Οι κυβερνήσεις της ΕΕ οφείλουν να στηρίξουν όσους πλήττονται περισσότερο από την άνοδο των τιμών, είπαν σε συνέντευξή τους οι ευρωβουλευτές Λουντέκ Νίντερμαγιερ και Ντράγκος Πισλάρου.

       
Δελτία Τύπου 

Δελτία Τύπου 
Κατάρ 2022: η FIFA να βοηθήσει στην αποζημίωση των οικογενειών των νεκρών 

 

Με το Μουντιάλ του 2022 σε εξέλιξη, το Κοινοβούλιο εκφράζει τη λύπη του για τους χιλιάδες εργαζομένους μετανάστες που σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν κατά την προετοιμασία του Κατάρ.

Κοινοποίηση αυτής σελίδας στο Twitter

Τι γνωρίζεις για την σημαία 🇪🇺 της ΕΕ; Κάνε το κουίζ μας 🏆 και δοκίμασε τις γνώσεις σου🧑‍💻. Μην ξεχάσεις να μας πεις πώς τα πήγες! ➡️ https://t.co/zYzOLDWSq1 https://t.co/mtfykM16Sc

Άνοιγμα του λογαριασμού Twitter σε νέο παράθυρο Europarl_EL   , Άνοιγμα του λογαριασμού Twitter σε νέο παράθυρο Tweet:  

Τελευταία δελτία Τύπου 

Τελευταία βίντεο 

       
(Διάρκεια βίντεο:)  

Δείτε επίσης: 

       

Το Κοινοβούλιο αποτελείται από 705 μέλη. Διαβάστε το άρθρο μας για να μάθετε σε ποιες πολιτικές ομάδες ανήκουν οι ευρωβουλευτές σας.

       

Ο προϋπολογισμός για το 2023 πρέπει να αντιμετωπίσει αποτελεσματικότερα τα διάφορα μέτωπα που καλείται να διαχειριστεί η Ευρώπη, τονίζει ο εισηγητής του ΕΚ Νικολάε Στεφανούτα.

       

Μάθετε πώς η ΕΕ και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αγωνίζονται για την προστασία των δικαιωμάτων των γυναικών και την ενίσχυση της ισότητας των φύλων στην εργασία, την πολιτική και άλλους τομείς.

       

Το Κοινοβούλιο θέλει να θεσπίσει νέους κανόνες που να καθιστούν τις εταιρείες υπόλογες για τυχόν παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και περιβαλλοντικών προτύπων.

Ειδοποίηση ηλεκτρονικού μηνύματος 

Εγγραφή για ενημερώσεις σχετικά με τα αγαπημένα σας θέματα