Τελευταίες ειδήσεις 

Featured 

Μόνικα Χόλμειερ.        

Αύξηση της χρηματοδότησης για κλιματικές δράσεις και των επενδύσεων στις βιώσιμες τεχνολογίες, πρέπει να συμπεριλαμβάνει ο νέος προϋπολογισμός της ΕΕ, λέει η εισηγήτρια του ΕΚ.

©123RF/European Union–EP        

Το ΕΚ προειδοποιεί την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ότι πρέπει να έχει έτοιμο εναλλακτικό πλάνο σε περίπτωση που υπάρξει περαιτέρω καθυστέρηση στην έγκριση του μακροπρόθεσμου προϋπολογισμού της ΕΕ.

©Mikel Martinez De Osaba/123RF/European Union – EP        

Η μετάβαση σε μια πιο οικολογική οικονομία απαιτεί σημαντικές επενδύσεις. Η ΕΕ θέλει να προσελκύσει περισσότερα ιδιωτικά κεφάλαια, καθώς τα δημόσια κονδύλια δεν επαρκούν.

Ακροάσεις υποψήφιων Επιτρόπων στο ΕΚ.        

Οι επιτροπές του ΕΚ αξιολογούν του υποψήφιους Επιτρόπους στους φακέλους που έχουν αναλάβει. Οι δημόσιες ακροάσεις ξεκινούν στις 30 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνονται στις 8 Οκτωβρίου.

Κοινοποίηση αυτής σελίδας στο Twitter

Ο Ουιγούρος οικονομολόγος Ilham Tohti, που καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη με την κατηγορία ότι είχε επιδείξει απο… https://t.co/lippzr6RYH

Τελευταία δελτία Τύπου 

Δείτε επίσης: 

Carbon Neutrality. Photo by Sebastian Pichler on Unsplash        

Σύμφωνα με τη Συμφωνία του Παρισιού για το Κλίμα η ΕΕ έχει δεσμευτεί για την ουδετερότητα του άνθρακα μέχρι το δεύτερο μισό του 21ου αιώνα. Τι σημαίνει αυτό στην πράξη;

Προσεχώς στις Βρυξέλλες: Οι ακροάσεις των υποψήφιων Επιτρόπων, ο μακροπρόθεσμος προϋπολογισμός, οι φιναλίστ του Βραβείου Ζαχάρωφ        

Θέματα ΕΕ 
 

Η καλοκαιρινή διακοπή ολοκληρώθηκε και το ΕΚ επιστρέφει τις εργασίες του με γεμάτη ατζέντα.

Ασφάλεια και ορθή μεταχείριση για την τροφική αλυσίδα        

Οι καταναλωτές στην Ευρώπη πρέπει να είναι σίγουροι ότι τα τρόφιμα που καταναλώνουν είναι ασφαλή. Περιπτώσεις απάτης, έδειξαν ότι χρειάζεται να γίνουν περισσότερα για την προστασία τους.

Ακροάσεις υποψήφιων Επιτρόπων: πρόγραμμα Τρίτης        

Οι υποψήφιοι Επίτροποι, Σμιτ, Ουρπιλάινεν, Βοϊτσιεχόφσκι, Γιόχανσον και Κυριακίδου παρουσιάζονται την Τρίτη ενώπιων των αρμόδιων επιτροπών του ΕΚ για τις ακροάσεις τους.

Ειδοποίηση ηλεκτρονικού μηνύματος 

Εγγραφή για ενημερώσεις σχετικά με τα αγαπημένα σας θέματα 

Κοινοποίηση αυτής της σελίδας: