Τελευταίες ειδήσεις 

Επιλεγμένα 

       

Οι σχέσεις μεταξύ των ΗΠΑ και της ΕΕ, τα εμβόλια κατά του Covid-19 στην ΕΕ και οι προτεραιότητες της νέας προεδρίας του Συμβουλίου βρίσκονται στην ατζέντα της πρώτης ολομέλειας του 2021.

       

Οι μικρές επιχειρήσεις επλήγησαν σοβαρά από την κρίση του COVID-19. Το ΕΚ ζητάει μέτρα για τη μείωση της γραφειοκρατίας που επιβαρύνει τις ΜμΕ και την ενίσχυση της ανθεκτικότητάς τους.

       

Θέματα ΕΕ 
 

Η ΕΕ ανακηρύσσει το 2021 ως "Ευρωπαϊκό Έτος Σιδηροδρόμων" για την προώθηση της χρήσης των τρένων ως ασφαλών και βιώσιμων μεταφορών. Μάθετε περισσότερα στο παρακάτω άρθρο.

       

Ενημερώσου για τη σημασία της κυκλικής οικονομίας και τα οφέλη της στο περιβάλλον, την ανάπτυξη και τους πολίτες μέσα από το βίντεο και το γράφημά μας.

Κοινοποίηση αυτής σελίδας στο Twitter

Η Ευρώπη 🇪🇺 και οι ΗΠΑ 🇺🇸 υπήρξαν ανέκαθεν σύμμαχοι, αλλά υπό την προεδρία του Ντόναλντ Τραμπ, οι ΗΠΑ ακολούθησαν μ… https://t.co/uhIoOS7fUz

Τελευταία βίντεο 

 
       

Δείτε επίσης: 

       

Κοινωνία 
 

Η ΕΕ λαμβάνει πολλά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορoνοϊού και των επιπτώσεών της. Δείτε το χρονοδιάγραμμα για να έχετε σαφή εικόνα ανά θέμα.

       

Η ΕΕ συνεχίζει να αντιμετωπίζει τον αντίκτυπο της πανδημίας, ενώ υλοποιεί βασικές προτεραιότητες όπως η κλιματική αλλαγή. Δείτε αναλυτικά ποια ζητήματα θα βρεθούν στο επίκεντρο το 2021.

       

Τα ρούχα, τα υποδήματα και τα υφαντουργικά είδη ευθύνονται για τη ρύπανση των υδάτων, τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου και την υγειονομική ταφή. Δείτε περισσότερα στο γράφημά μας.

       

Τα ηλεκτρονικά απόβλητα είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ροή αποβλήτων στην ΕΕ, ανακυκλώνεται δε λιγότερο από το 40 %. Δείτε τα στοιχεία και τους αριθμούς στα ενημερωτικά μας γραφήματα.

       

Οι ευρωβουλευτές ενέκριναν τον προϋπολογισμό της ΕΕ για το 2021-2027 και απένειμαν το βραβείο Ζαχάρωφ στη δημοκρατική αντιπολίτευση της Λευκορωσίας κατά τη σύνοδο ολομέλειας του Δεκεμβρίου.

       

Καθώς όλο και περισσότεροι καταναλωτές στρέφονται στο διαδίκτυο για τις αγορές τους, ανακαλύψτε πέντε τρόπους με τους οποίους η ΕΕ καθιστά το ηλεκτρονικό εμπόριο ασφαλές για όλους.

Ειδοποίηση ηλεκτρονικού μηνύματος 

Εγγραφή για ενημερώσεις σχετικά με τα αγαπημένα σας θέματα