Οικονομία 

Προϊόντα για την κατηγορία αυτή 

       

Το ΕΚ θέλει η μελλοντική βιομηχανική στρατηγική να βοηθήσει τις επιχειρήσεις στην αντιμετώπιση της κρίσης του COVID-19 και να συμβάλει στη ψηφιακή και περιβαλλοντική μετάβαση της ΕΕ.

       

Ενημερώσου για τη σημασία της κυκλικής οικονομίας και τα οφέλη της στο περιβάλλον, την ανάπτυξη και τους πολίτες μέσα από το βίντεο και το γράφημά μας.

       

Ενόψει της αυξανόμενης ζήτησης για διασυνοριακές αγορές στην ΕΕ, οι ευρωβουλευτές ενέκριναν νέους κανόνες για την προστασία των καταναλωτών οπουδήποτε αγοράζουν προϊόντα στην ΕΕ.

       

Για να επενδύσει στο μέλλον της Ευρώπης και να υποστηρίξει την ανάκαμψη από τον COVID-19, η ΕΕ συμφώνησε σε ένα δεσμευτικό χρονοδιάγραμμα εισαγωγής νέων πηγών εσόδων για τον προϋπολογισμό..

       

Το ΕΚ ζητά νέα μέτρα για την προώθηση της επισκευής και επαναχρησιμοποίησης προϊόντων, καθώς και τη στήριξη των τοπικών επισκευαστών και επιχειρήσεων που πωλούν μεταχειρισμένα αγαθά.

       

Οι μέλισσες παίζουν ζωτικό ρόλο για το περιβάλλον και την οικονομία μας. Το Κοινοβούλιο ζητάει μέτρα για την καλύτερη προστασία τους και την καταπολέμηση των εισαγωγών νοθευμένου μελιού.

       

Η νέα επιτροπή φορολογικών υποθέσεων του Κοινοβουλίου θα γίνει ευρωπαϊκός κόμβος συζήτησης φορολογικών ζητημάτων, μας διαβεβαιώνει ο επικεφαλής της επιτροπής, Πωλ Τανγκ (S&D, Ολλανδία).