Θέματα ΕΕ 

Προϊόντα για την κατηγορία αυτή 

       

Το κέντρο επισκεπτών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Παρλαμεντάριουμ άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του στο κοινό πριν από 10 χρόνια και από τότε έχει υποδεχθεί πάνω από 2,5 εκ. επισκέπτες.

       

Το έργο της Επιτροπής και η μελλοντική κατεύθυνση της ΕΕ θα βρεθούν στο επίκεντρο της συζήτησης για την κατάσταση της ΕΕ, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 15 Σεπτεμβρίου. Δείτε τη ζωντανά.

       

Η υγεία και η κλιματική αλλαγή βρέθηκαν στο επίκεντρο των διαβουλεύσεων της τρίτης ομάδας Ευρωπαίων πολιτών που πραγματοποιήθηκαν στις 1-3 Οκτωβρίου στο Στρασβούργο.

       

Σε τσέχικο πρότζεκτ για την καταπολέμηση των ψευδών ειδήσεων απονεμήθηκε το Βραβείο Καρλομάγνου για τη Νεολαία 2021. Το περσινό βραβείο κέρδισε ένα γερμανικό πρότζεκτ προφορικής ιστορίας.

       

Οι διαβουλεύσεις της πρώτης ομάδας Ευρωπαίων πολιτών έλαβαν μέρος στις 17-19 Σεπτεμβρίου στο Στρασβούργο, με την οικονομία, την εκπαίδευση και τον ψηφιακό μετασχηματισμό στο επίκεντρο.

       

Η συζήτηση για την Κατάσταση της ΕΕ, το Αφγανιστάν, η αναθεώρηση της Μπλε Κάρτας της ΕΕ και το Αποθεματικό Προσαρμογής στο Brexit βρέθηκαν στο επίκεντρο μιας πολυάσχολης συνόδου ολομέλειας.