Θέματα ΕΕ 

Προϊόντα για την κατηγορία αυτή 

Το λογότυπο της εξάμηνης γερμανικής προεδρίας του Συμβουλίου.        

Η Γερμανία ανέλαβε, την 1η Ιουλίου, την εκ περιτροπής προεδρία του Συμβουλίου, εν μέσω της κρίσης του COVID-19. Οι Γερμανοί ευρωβουλευτές μοιράζονται μαζί μας τις προσδοκίες τους.

Η εβδομάδα στο ΕΚ        

Η στήριξη των προσφύγων, τα εμβόλια κατά του COVID-19 και η στρατηγική της ΕΕ για τις χημικές ουσίες με στόχο τη βιωσιμότητα βρίσκονται στην ατζέντα των επιτροπών του ΕΚ αυτή την εβδομάδα.

Σύνοδος ολομέλειας του Ιουνίου.        

Οι ευρωβουλευτές καταδίκασαν τον ρατσισμό και την αστυνομική βία κατά τη διάρκεια της συνόδου ολομέλειας, ενώ ζήτησαν πρόοδο στις διαπραγματεύσεις ΕΕ-ΗΒ κι όσον αφορά τα σχέδια ανάκαμψης.

NEW Photo: SEO Future of Europe        

Οι ευρωβουλευτές έχουν αναλάβει ηγετικό ρόλο στην επανεξέταση του τρόπου αντιμετώπισης των σημερινών προκλήσεων στον τομέα της μετανάστευσης, της οικονομίας και της ασφάλειας.

Πρακτική Ασκηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.        

Θέλετε να ανακαλύψετε πώς λειτουργεί το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σε καθημερινή βάση; Υποβάλετε αίτηση για πρακτική άσκηση και εξοικειωθείτε από κοντά με τη διαδικασία λήψης αποφάσεων στην ΕΕ.

Θεώρηση Σένγκεν σε διαβατήριο        

Η ζώνη Σένγκεν αντιμετωπίζει προκλήσεις που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την ίδια την ύπαρξη της. Μάθετε περισσότερα για τις επιπτώσεις τους στην ζώνη ελεύθερης μετακίνησης.

H εβδομάδα στο ΕΚ: μακροπρόθεσμος προϋπολογισμός της ΕΕ, τουρισμός, Covid-19        

Οι ευρωβουλευτές εξετάζουν τις λεπτομέρειες της αναθεωρημένης πρότασης του μακροπρόθεσμου προϋπολογισμού και συζητούν για το μέλλον του τουρισμού και της κινητικότητας των εργαζομένων.