Το ΕΚ στο Snapchat 

 
 

Κοινοποίηση αυτής της σελίδας: 

Το ΕΚ στο Snapchat  

Το Snapchat, κυκλοφόρησε το 2011 και σήμερα είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο μέσο κοινωνικής δικτύωσης σε όλο τον κόσμο. Περισσότερα από 100 εκατομμύρια άνθρωποι το χρησιμοποιούν καθημερινά για να παρακολουθήσουν και να στείλουν τις δικιές του φωτογραφίες και βίντεο αλλά και να ακολουθήσουν εκδηλώσεις και ομιλίες σε ολόκληρο τον κόσμο. To ΕΚ άνοιξε τον Μάιο του 2015 το δικό του λογαριασμό, προκειμένου να δώσει μια γεύση από όσα γίνονται στις Βρυξέλλες.

Τι κάνει το ΕΚ στο Snapchat?

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δημοσιεύει κυρίως φωτογραφίες και μικρής διάρκειας βίντεο, από αυτά που συμβαίνουν καθημερινά στο ΕΚ αλλά και από όσα δεν δείχνουν οι κάμερες.


Τί γίνεται στους διαδρόμους του ΕΚ όταν συνεδριάζουν οι επιτροπές; Τι λένε οι ευρωβουλευτές όταν ξεκινάει η ολομέλεια; Αυτά και πολλά ακόμα, μπορείτε να τα παρακολουθήσετε από το Snapchat του ΕΚ.

Scan the ghost picture  

Περισσότεροι από 15.000 followers

Καθημερινά το ΕΚ λαμβάνει στον λογαριασμό του στο Snapchat φωτογραφίες, βίντεο και ερωτήσεις από όλη την Ευρώπη και έχει ξεπεράσει ττους 15.000 followers.


Αν έχετε λογαριασμό στο Snapchat και επισκεφτείτε το ΕΚ στις Βρυξέλλες ή στο Στρασβούργο, μπορείτε να προσθέσετε το γεωγραφικό φίλτρο στην εικόνα σας. Το γεωγραφικό φίλτρο είναι ένα εικονίδιο του ΕΚ, που προστίθεται στην εικόνα σας και δείχνει την τοποθεσία σας.


Ακολουθήστε το ΕΚ στο “europarl”.