Κόσμος 

Προϊόντα για την κατηγορία αυτή 

       

Κόσμος 
 

Την ενίσχυση των δεσμών της με την Ουκρανία επιδιώκει η ΕΕ, την ώρα που η χώρα δέχεται στρατιωτική επίθεση από τη Ρωσία. Μάθετε περισσότερα.

       

Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία έχει αναγκάσει εκατομμύρια ανθρώπους να εγκαταλείψει τα σπίτια τους. Μάθετε τι κάνει η ΕΕ για να τους βοηθήσει και να διαχειριστεί τα εξωτερικά της σύνορα.

       

Η Αφρική και η ΕΕ πρέπει να ανανεώσουν τη συνεργασία τους στο πλαίσιο μιας σχέσης ισοτίμων μερών, εστιάζοντας στις ανάγκες των ανθρώπων και στις προκλήσεις που ανέδειξε η κρίση του COVID-19.

       

Κόσμος 
 

Η ΕΕ διαπραγματεύεται πολλές εμπορικές συμφωνίες με χώρες από όλο τον κόσμο. Ανακαλύψτε ποιες συμφωνίες βρίσκονται υπό διαπραγμάτευση.

       

Τις ανησυχίες τους για τις απειλές που κινδυνεύουν να αποσταθεροποιήσουν την Αρκτική εξέφρασαν οι ευρωβουλευτές, την ώρα που η Επιτροπή αναθεωρεί την πολιτική της ΕΕ στην περιοχή.

       

Όσοι διατρέχουν κίνδυνο μετά την κατάληψη της εξουσίας από τους Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν πρέπει να λάβουν βοήθεια, υπογράμμισαν οι ευρωβουλευτές σε συζήτηση σχετικά με το μέλλον της χώρας.

       

Η συνεργασία μεταξύ της ΕΕ και της Ινδίας έχει ενισχυθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Ανακαλύψτε σε ποιους τομείς οι δύο πλευρές θα μπορούσαν να αναπτύξουν ακόμα ισχυρότερους δεσμούς.