Κόσμος 

Προϊόντα για την κατηγορία αυτή 

       

Η συνεργασία μεταξύ της ΕΕ και της Ινδίας έχει ενισχυθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Ανακαλύψτε σε ποιους τομείς οι δύο πλευρές θα μπορούσαν να αναπτύξουν ακόμα ισχυρότερους δεσμούς.

       

Η σύλληψη του Αλεξέι Ναβάλνι είναι μόνο μια από τις πρόσφατες πηγές εντάσεων στις ήδη τεταμένες σχέσεις Ρωσίας-ΕΕ. Μάθετε τους λόγους πίσω από τις μεταξύ τους τριβές και τη θέση του ΕΚ.

       

Η Αφρική και η ΕΕ πρέπει να ανανεώσουν τη συνεργασία τους στο πλαίσιο μιας σχέσης ισοτίμων μερών, εστιάζοντας στις ανάγκες των ανθρώπων και στις προκλήσεις που ανέδειξε η κρίση του COVID-19.

       

Κόσμος 
 

Η ΕΕ διαπραγματεύεται πολλές εμπορικές συμφωνίες με χώρες από όλο τον κόσμο. Ανακαλύψτε ποιες συμφωνίες βρίσκονται υπό διαπραγμάτευση.

       

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που οδηγούν στη μετανάστευση: από την ασφάλεια, τη δημογραφία και τα ανθρώπινα δικαιώματα έως τη φτώχεια και την κλιματική αλλαγή. Μάθετε περισσότερα στο άρθρο μας.

       

Ο ρατσισμός δεν έχει θέση στην ΕΕ, τόνισαν οι ευρωβουλευτές σε συζήτηση για την αστυνομική βία και τις διακρίσεις, μετά από μαζικές διαδηλώσεις κατά του ρατσισμού στις ΗΠΑ και στην ΕΕ.

       

Η ΕΕ υποστήριξε τις ανατολικές γειτονικές χώρες και τα Δυτικά Βαλκάνια στις προσπάθειες αντιμετώπισης της πανδημίας του COVID-19, εξετάζοντας παράλληλα τις μελλοντικές τους σχέσεις.

       

Ο κορωνοϊός στην Αφρική θα μπορούσε να είναι καταστροφικός. Η απάντηση της Ευρώπης πρέπει να υπερβαίνει τα σύνορά της, λέει ο πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης, Τομάς Τόμπι.