Αίθουσα τύπου 

Φίλτρο 

AFET 
DEVE 
DROI 
 

Afghan women, Russian opposition figure Alexei Navalny and Bolivia’s former interim president Jeanine Áñez were shortlisted for the 2021 Sakharov Prize on Thursday.

 

On 8 and 9 October, 3,000 to 4,000 young people will gather in Strasbourg and online to exchange ideas and contribute to discussions on Europe’s future.

Συμπληρωματικές πληροφορίες 

Εβδομαδιαίο πρόγραμμα:Επόμενες εκδηλώσεις 

Οκτωβρίου 2021 
Επιλογή ημέρας  
 1.  
  Συνεντεύξεις Τύπου  
  Strasbourg, Louise Weiss, N-1.2 
 2.  
  Σύνοδος Ολομέλειας  
  Στρασβούργο 
 3.  
  Συνεντεύξεις Τύπου  
  Strasbourg, Louise Weiss, N-1.2 
 4. Η ατζέντα του Προέδρου  

Υπηρεσίες συνδρομητικής ενημέρωσης

Επιλέξτε τις ενημερώσεις που θέλετε να λαμβάνετε

       
 

Διαπιστεύσεις των μέσων ενημέρωσης 

Οι δημοσιογράφοι, οι φωτογράφοι και τα ραδιοτηλεοπτικά συνεργεία πρέπει να υποβάλουν αίτηση για διαπίστευση γραπτού Τύπου και/ή ειδική διαπίστευση "οπτικοακουστικών μέσων" προκειμένου να εισέρχονται και εργάζονται στους χώρους του Κοινοβουλίου.

Συχνές ερωτήσεις 

Με ποιον τρόπο εργάζονται οι βουλευτές του ΕΚ, τι μισθό λαμβάνουν και ποιες είναι οι δαπάνες τους; Για να βρείτε απαντήσεις σε αυτές και άλλες συχνές ερωτήσεις σχετικά με το έργο και τις δαπάνες λειτουργίας του Κοινοβουλίου, διαβάστε την ενότητα με "Συχνές Ερωτήσεις".

Επικοινωνία 

Η Υπηρεσία Τύπου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου διαθέτει μια ομάδα υπεύθυνων Τύπου που βοηθά τους δημοσιογράφους και τους παρέχει πληροφορίες για το έργο των επιτροπών και της ολομέλειας και τις αποφάσεις που λαμβάνονται σε αυτές.