Συζήτηση για την κατάσταση της Ένωσης: η πρόεδρος von der Leyen στο Κοινοβούλιο 

Δελτία Τύπου 
Σύνοδος Ολομέλειας 
 
 

Κοινοποίηση αυτής της σελίδας: 

Η Ursula von der Leyen θα παρουσιάσει το έργο της Επιτροπής για την καταπολέμηση της κρίσης του COVID-19  

Εν μέσω της πανδημίας και της οικονομικής κρίσης του κορονοϊού, οι ευρωβουλευτές θα εξετάσουν την μέχρι στιγμής πορεία της Επιτροπής von der Leyen την Τετάρτη στις 9.15 (τοπική ώρα).

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συζήτηση στην ολομέλεια μέσω του Κέντρου Πολυμέσων του ΕΚ και του EbS+.


Η Ursula von der Leyen αναμένεται να παρουσιάσει τα αποτελέσματα του έργου της Επιτροπής για την αντιμετώπιση της υγειονομικής και οικονομικής κρίσης του COVID-19, καθώς και να εκθέσει το όραμά της για την οικονομική ανάκαμψη, την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και την κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή της Ευρώπης.


Οι επικεφαλής των πολιτικών ομάδων θα αξιολογήσουν το έργο της Επιτροπής και θα εκφράσουν τις απόψεις τους, με την ευκαιρία της ετήσιας συζήτησης για την κατάσταση της Ένωσης, η οποία τους δίνει τη δυνατότητα να κρίνουν τα πεπραγμένα και τα σχέδια της Επιτροπής, αλλά και να συμβάλλουν στον καθορισμό της μελλοντικής πορείας της ΕΕ.


Σήμερα, μεταξύ 16.00 και 18.00 (τοπική ώρα), το Κοινοβούλιο διοργανώνει ζωντανή συζήτηση με σημαίνοντες ευρωβουλευτές, οι οποίοι θα ασχοληθούν με τις προτεραιότητες της Ένωσης και θα απαντήσουν σε ερωτήματα και προτάσεις των πολιτών. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συζήτηση διαδικτυακά κάνοντας «κλικ» εδώ.