Pääaiheet 

Esillä 

       

Maailma 
 

EU valmistelee uusia sääntöjä kaksikäyttötuotteiden viennille. Parlamentti haluaa, että säännöillä ehkäistään ihmisoikeusloukkauksia maailmalla.

       

EU-asiat 
 

Euroopan kansalaisen palkinto myönnetään vuosittain hankkeille ja aloitteille, jotka lisäävät eurooppalaista yhteistyötä ja tukevat yhteisiä arvoja.

       

Yhteiskunta 
 

Miten EP:n jäsenet haluavat muokata muiden kuin henkilötietojen yhteiskäyttöä koskevia EU:n sääntöjä innovoinnin ja talouden edistämiseksi samalla kun suojellaan yksityisyyttä?

Jaa sivu Twitter

Mepit keskustelevat tällä viikolla mm. matkustustodistusten säännöistä ja mahdollisuuksista nopeuttaa rokotteiden h… https://t.co/Izv3fgmUKn

Uusimmat videot 

       

Katso myös: 

       

EU-asiat 
 

EU-sopimukset antavat Euroopan unionille tiettyjä valtaoikeuksia. Opi EU:n toimivaltuuksista ja yhteistyöstä jäsenmaiden kanssa.

       

Yhteiskunta 
 

Parlamentti haluaa vihreän kehityksen ohjelman keskeiselle sijalle EU:n covid-19-elpymispaketissa. Lue lisää tästä ilmastoneutraalin Euroopan etenemissuunnitelmasta.

       

Yhteiskunta 
 

EU pyrkii edistämään kansalaisten terveyttä rahoituksella ja muun muassa ruokaa, sairauksia tai puhdasta ilmaa koskevalla lainsäädännöllä.

       

Yhteiskunta 
 

Tekoäly vaikuttaa arkielämäämme yhä enemmän. Lue, mitä uhkia ja mahdollisuuksia se tarjoaa turvallisuudelle, demokratialle, yrityksille ja työpaikoille.

Sähköposti-ilmoitus 

Tilaa ilmoitukset haluamistasi aiheista