Pääaiheet 

Featured 

Infografiikka: Naisten osuus Euroopan parlamentin jäsenistä on kasvanut jokaisella istuntokaudella. Nykyään se on 40,4 %.        

Yhteiskunta 
 

Mikä on naisten osuus Euroopan parlamentin jäsenistä? Entä minkä maiden delegaatioissa tasa-arvo toteutuu parhaiten? Katso infografiikastamme.

EU on ryhtynyt toimiin sopimuksettoman brexitin varalta.        

EU-asiat 
 

EU on ryhtynyt toimiin estääkseen mahdollisen sopimuksettoman brexitin negatiiviset vaikutukset kansalaisiin ja yrityksiin. Kokosimme yhteen keskeiset toimet.

Video: syyskuun täysistunnon tärkeimmät aiheet ovat brexit, tulevat budjettineuvottelut, Amazonin metsäpalot ja EKP:n pääjohtaja        

EU-asiat 
 

Tilannekatsaus brexitiin, äänestys EKP:n pääjohtajasta ja Amazonin metsäpalot ovat muutamia syksyn ensimmäisen täysistunnon aiheita.

Jaa sivu Twitter

Euroopan parlamentti vahvisti tukensa neuvotellun erosopimuksen mukaiselle hallitulle brexitille tänään täysistunno… https://t.co/MSegVNx6mo

Katso myös: 

© European Union 2019 -EP        

EU-asiat 
 

EU-kansalaiset äänestivät edustajansa Euroopan parlamenttiin, ja nyt mepit äänestävät EU-komission kokoonpanosta kuultuaan ensin komissaariehdokkaita.

Turvallisuus 
 

Terrori-iskujen ja niiden kuolonuhrien määrä putosi merkittävästi EU:ssa vuonna 2018. Katso infografiikastamme tilanteen kehitys vuodesta 2014 alkaen.

Parlamentissa tällä viikolla        

EU-asiat 
 

Kesätauon jälkeen valiokunnat kuulevat keskuspankin johtajaehdokas Christine Lagardea, äänestävät vuoden 2020 budjetista ja keskustelevat Suomen puheenjohtajuudesta.

Sähköposti-ilmoitus 

Tilaa ilmoitukset haluamistasi aiheista