Lehdistötiedotteet 

Suodata 

 

Päivitys seuraavan Euroopan parlamentin paikkajaosta perustuu lopullisiin ja alustaviin tuloksiin kaikista jäsenmaista (tilanne pe 14.6. klo 11.01 CEST).

 

Päivitys seuraavan Euroopan parlamentin paikkajaosta perustuu lopullisiin ja alustaviin tuloksiin 26:sta maasta ja kyselytietoihin yhdestä (tilanne ma klo 11.38 CEST).

 

Kesäkuun europarlamenttivaalien lähestyessä parlamentin lehdistöpalvelu julkaisee viikoittain uutiskirjeen viikon tärkeimmistä vaaleihin liittyvistä asioista.

 

Find here information on electoral rules, poll opening and closing times and candidates for the 2024 European election in EU member states, as well as useful figures.

 

Kesäkuun europarlamenttivaalien lähestyessä parlamentin lehdistöpalvelu julkaisee viikoittain 7. kesäkuuta asti uutiskirjeen viikon tärkeimmistä vaaleihin liittyvistä asioista.

 

Jalkapalloilijat, tennispelaajat ja paraurheilijat ovat mukana EU:n #UseYourVote-kampanjassa ennen 6.–9. kesäkuuta pidettäviä Euroopan parlamentin vaaleja.

Lisätietoja 

Viikon agenda:Tulevat tapahtumat 

kesäkuuta 2024 
Valitse päivä  
  1. Puhemiehen tapahtumakalenteri  
       
 

Media-akkreditointi 

Toimittajat, valokuvaajat ja audiovisuaalisen median edustajat tarvitsevat lehdistöakkreditoinnin ja/tai erillisen kuvausluvan voidakseen työskennellä Euroopan parlamentin tiloissa.

FAQ - usein kysyttyä 

Miten Euroopan parlamentin jäsenet työskentelevät, kuinka paljon palkkaa he saavat ja mitkä ovat heidän kulunsa? Tässä koosteessa on vastaukset näihin ja muihin usein toistuviin kysymyksiin, jotka koskevat parlamentin työtapoja ja toimintakuluja.

Ota yhteyttä 

Euroopan parlamentin lehdistöpalvelu koostuu tiedottajista, joiden tehtävänä on avustaa toimittajia ja antaa näille tietoja valiokuntien ja täysistunnon työstä ja päätöksistä.