Pääaiheet 

Featured 

       

Mepit äänestävät uusista säännöistä, joilla pyritään edistämään tavaroiden korjaamista ja uudelleenkäyttöä sekä tukemaan käytetyn tavaran myyjiä ja korjaajia.

       

EU-asiat 
 

Kuluttajien oikeudet, koronakriisin jälkeisen ajan teollisuusstrategia sekä vapaat tiedotusvälineet ovat marraskuun täysistunnon keskeisiä aiheita.

Jaa sivu Twitter

Euroopan parlamentti äänestää tällä viikolla uusista säännöistä, joilla pyritään edistämään tavaroiden korjaamista… https://t.co/n3MVPjQ6Xb

Uusimmat videot 

       

Katso myös: 

EU:n pitkän aikavälin budjetista tuetaan muun muassa opiskelijoita, tutkijoita, kaupunkeja, yrityksiä, alueita ja kansalaisjärjestöjä.        

Miten EU-budjettia rahoitetaan ja mihin rahat investoidaan? Lue artikkelistamme, miten EU:n pitkän aikavälin budjetti toimii ja miten siitä päätetään.

cover picture for Covid19 timeline of EU actions        

Yhteiskunta 
 

EU on ryhtynyt moniin toimiin koronaviruspandemian ja sen seurausten lieventämiseksi. Katso aikajanalta toimet teemoittain.

Kuka kukin on? Infografiikka esittelee parlamentin puhemiehistön, eli puhemiehen, 14 varapuhemiestä ja viisi kvestoria        

EU-asiat 
 

Mepit äänestivät heinäkuussa 2019 keskuudestaan parlamentin puhemiehen, varapuhemiehet ja kvestorit. Katso infografiikasta, kenet valittiin puhemiehistöön.

Infografiikka: kartta maailman maista, joiden kanssa EU:lla on jo voimassa oleva tai allekirjoitusta tai ratifiointia odottava kauppasopimus tai joiden kanssa EU neuvottelee parhaillaan kauppasopimusta        

Maailma 
 

EU neuvottelee lukuisia kauppasopimuksia, joiden viimeistelyyn vaaditaan Euroopan parlamentin hyväksyntä. Lue käynnissä olevista neuvotteluista koosteestamme.

Sähköposti-ilmoitus 

Tilaa ilmoitukset haluamistasi aiheista