Pääaiheet 

Esillä 

       

EU-asiat 
 

Mepit keskustelevat täysistunnossa koronarokotetilanteesta, EU:n ja Yhdysvaltojen suhteista ja Portugalin tavoitteista EU:n neuvoston puheenjohtajana

       

EU-asiat 
 

Portugali aloitti neuvoston puheenjohtajana 1. tammikuuta 2021 keskellä terveys- ja talouskriisiä. Mitä odotuksia portugalilaismepeillä on puheenjohtajakaudelta?

Jaa sivu Twitter

Mepit keskustelevat tällä viikolla oikeudesta olla tavoittamattomissa töistä, EU:n turvapaikkasäännöistä sekä juoma… https://t.co/3zeQrMr2tV

Uusimmat videot 

       

Katso myös: 

       

EU-asiat 
 

Mepit selvittävät EU:n rokotestrategian toimeenpanon tilaa ja aloittavat loppuvuonna 2020 saavutetun EU:n ja Ison-Britannian välisen sopimuksen tarkistelun.

       

EU-asiat 
 

EU jatkaa pandemian vaikutusten lievittämistä ja edistää samalla keskeisiä painopisteitään, kuten ilmastonmuutosta koskevia toimia. Seuraavia asioita voidaankin odottaa tänä vuonna.

       

Yhteiskunta 
 

EU on ryhtynyt moniin toimiin koronaviruspandemian ja sen seurausten lieventämiseksi. Katso aikajanalta toimet teemoittain.

       

Yhteiskunta 
 

Parlamentti haluaa vihreän kehityksen ohjelman keskeiselle sijalle EU:n covid-19-elpymispaketissa. Lue lisää tästä ilmastoneutraalin Euroopan etenemissuunnitelmasta.

Sähköposti-ilmoitus 

Tilaa ilmoitukset haluamistasi aiheista