Pääaiheet 

Featured 

Puhemies Sassoli julkisti vuoden 2020 mielipiteenvapauden Saharov-palkinnon voittajan. Europarlamentaarikot tekivät ehdotuksia tulevaisuuden maatalouspolitiikkaa varten, ja he vaativat toimia, joilla EU:n toimiin liittyvä osuus metsäkadosta pysäytetään ja varmistetaan yhtäläinen pääsy koulutukseen. He antoivat myös suosituksia tulevaisuuden keinoälylainsäädäntöä varten.        

Mepit linjasivat kantojaan digipalveluista, tekoälystä ja EU:n maatalouspolitiikan tulevaisuudesta lokakuun toisessa, etäyhteyksin järjestetyssä täysistunnossa.

Jaa sivu Twitter

Metsien kestävä hoito ja suojeleminen on keskeistä ilmastonmuutoksen torjunnassa. Lue, miten parlamentti haluaa ed… https://t.co/UyUsvFHsfL

Uusimmat videot 

 
       

Katso myös: 

Tekoälyn uuden sääntelyn tarve kasvaa, kun siitä tulee osa meidän jokapäiväistä elämäämme. Parlamentti haluaa lainsäädännön, jonka avulla ihmiset voivat hyötyä tekoälyn eduista samalla kun siihen liittyvät riskit minimoidaan.        

Yhteiskunta 
 

Tekoäly vaikuttaa arkielämäämme yhä enemmän. Lue, mitä uhkia ja mahdollisuuksia se tarjoaa turvallisuudelle, demokratialle, yrityksille ja työpaikoille.

Parlamentti tekee yhteenvedon vaatimuksistaan verkossa tuotteitaan ja palveluitaan tarjoavien yritysten paremmasta sääntelystä ja esittelee näkemyksensä EU:n maatalouspolitiikasta, joka edistää vihreää, kestävää ja reilua maanviljelyä. Parlamentin puheenjohtajakokous valitsee vuoden 2020 mielipiteenvapauden Saharov-palkinnon saajan. Kaikki tämä ja paljon muuta tulossa täysistunnossa.        

EU-asiat 
 

Mepit antavat suosituksia digitaalisten palveluiden tarjoajille sekä hyväksyvät kantansa EU:n maatalouspolitiikan uudistukseen lokakuun toisessa täysistunnossa.

Finalistit vuoden 2020 Saharov-palkinnon saajaksi (vasemmalta oikealle): Valko-Venäjän demokraattinen oppositio, Guapinol-ympäristöaktivistit ja Berta Cáceres, Mosulin arkkipiispa Najeeb Michaeel        

Yhteiskunta 
 

Valko-Venäjän demokraattinen oppositio, Hondurasin ympäristöaktivistit ja Mosulin arkkipiispa ovat vuoden 2020 Saharov-finalistit.

Sähköposti-ilmoitus 

Tilaa ilmoitukset haluamistasi aiheista