Yhteiskunta 

Tämän kategorian tuotteet 

Vedenpinta on noussut vaarallisen korkealle Venetsiassa marraskuussa 2019.        

Yhteiskunta 
 

EU:n on määrä päivittää ilmastotavoitettaan vuonna 2020. Parlamentti haluaa lisää kunnianhimoa, mutta riittääkö se ilmastoneutraaliuden saavuttamiseen 2050 mennessä?

Uusiutuva energia, kuten tuulivoima, on yksi vihreistä investointikohteista.        

Yhteiskunta 
 

Vähemmän saastuttavaan talousmalliin siirtyminen vaatii valtavia investointeja. EU haluaa houkutella yksityistä rahaa tukemaan julkisia investointeja.

Infografiikka: Naisten osuus Euroopan parlamentin jäsenistä on kasvanut jokaisella istuntokaudella. Nykyään se on 40,4 %.        

Yhteiskunta 
 

Mikä on naisten osuus Euroopan parlamentin jäsenistä? Entä minkä maiden delegaatioissa tasa-arvo toteutuu parhaiten? Katso infografiikastamme.

Myös lemmikit voivat lähteä lomalle Eurooppaan, kunhan niillä on mikrosiru, lemmikkipassi ja tarvittavat lääkitykset ja rokotukset        

Yhteiskunta 
 

Voit ottaa lemmikkisi mukaan lomalle Eurooppaan, mutta ennen lähtöä kannattaa tutustua muutamiin sääntöihin. Kokosimme olennaisimmat yhteen.

Ui turvallisesti Euroopan vesissä        

Yhteiskunta 
 

Eurooppalaiset voivat tänä kesänä käydä uimassa turvallisin mielin, sillä 96 % uimapaikoista täyttää EU:n asettamat laatuvaatimukset.

Valokuva Turkista Lesbosin saarelle Kreikkaan saapuvista afganistanilaisista uhmaamassa myrskyävää merta        

Yhteiskunta 
 

Muuttoliike merkitsee Euroopalle haasteita ja mahdollisuuksia. Seuraavassa kerrotaan, miten EU toimii pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden kanssa.