Audiovisuaaliset palvelut ja multimediamateriaali 

Päivitetty: 
 
Luotu:   
 

Jaa tämä sivu: 

Euroopan parlamentti tarjoaa medialle laajan ja ajantasaisen valikoiman multimediasisältöjä ja -palveluita parlamentin toiminnan seuraamiseen.

TV-studio Euroopan parlamentissa Brysselissä  

Palveluihin kuuluvat mm. upotuskoodit ja streaming-lähetykset. Parlamentti tarjoaa lisäksi TV- ja radiokanavien käyttöön kameroita ja studiota.

Multimediasisällöt

Parlamentti tarjoaa korkealaatuista ja käyttövalmista materiaalia kuten tiedotteita, videoita, infografiikoita ja kuvia toimittajien käyttöön. Tämä (englanninkielinen) esite tarjoaa yleiskatsauksen parlamentin tarjontaan.

Audiovisuaaliset palvelut

Audiovisuaalisten palveluiden yksikkö tuottaa suoria lähetyksiä täysistunto- ja valiokuntakokouksista. Lähetykset ovat saatavilla netissä ja satelliitin välityksellä. Lähetykset löytyvät multimediakeskuksesta.

Audiovisuaalisten palveluiden yksikkö tarjoaa lisäksi median käyttöön TV- ja radiostudiota, ENG-kuvausryhmiä, suoran lähetyksen standup-asemia ja kuvamateriaalia. Lisätietoa löytyy täältä ”Services”-alakohdasta.

Taustatietoa

Euroopan parlamentin tutkimuspalvelu (EPRS) tarjoaa riippumatonta ja puolueetonta tietoa sekä katsauksia kaikista politiikan aloista suurelle yleisölle.

EPRS:n tutkimukset, katsaukset ja tietokoosteet ovat saatavilla EPRS:n verkkosivuilla ja mobiilisovelluksessa.

EPRS:n grafiikkakokoelmassa on tarjolla vapaasti käytettäväksi tilastotietoja sisältäviä kuvioita, diagrammeja, taulukoita ja karttoja. EPRS on laatinut kuviot niissä mainituista lähteistä saatujen tilastotietojen perusteella.