Uutishuone 

Suodata 

Täysistunto  
 

EU:n alueella pörssiin listautuneiden yritysten pitää noudattaa selkeää ja avointa nimitysmenettelyä valitessaan ei-operatiiviseen johtoon kuuluvia jäseniä hallituksiinsa, todetaan parlamentin tiistaina äänestämässä päätöslauselmassa. Direktiivin tavoitteena on, että vuoteen 2020 mennessä yritysten ei-operatiiviseen johtoon kuuluvista hallintoelinten jäsenistä vähintään 40 % on naisia.

Täysistunto  
EMPL  
 

The EU needs to reduce workers’ exposure to asbestos and remove asbestos from buildings in a safe way, MEPs say in a resolution adopted on Wednesday.

Lisätietoja 

Viikon agenda:Tulevat tapahtumat 

helmikuuta 2023 
Valitse päivä  
 1.  
  Valiokunnat  
  Brussels, Altiero Spinelli, 1G-3 
 2.  
  Valiokunnat  
  Brussels, Jòzsef Antall, 4Q2 
 3.  
  Valiokunnat  
  Brussels, Altiero Spinelli, 3G-3 
 4.  
  Valiokunnat  
  Brussels, Altiero Spinelli, 1E-2 
 5.  
  Valiokunnat  
  Brussels, Paul-Henri Spaak, 1A002 
 6.  
  Valiokunnat  
  Brussels, Altiero Spinelli, 3G-2 
 7.  
  Valiokunnat  
  Brussels, Altiero Spinelli, 3G-2 
 8.  
  Valiokunnat  
  Brussels, Paul-Henri Spaak, 3C050 
 9. Puhemiehen tapahtumakalenteri  
       
 

Media-akkreditointi 

Toimittajat, valokuvaajat ja audiovisuaalisen median edustajat tarvitsevat lehdistöakkreditoinnin ja/tai erillisen kuvausluvan voidakseen työskennellä Euroopan parlamentin tiloissa.

FAQ - usein kysyttyä 

Miten Euroopan parlamentin jäsenet työskentelevät, kuinka paljon palkkaa he saavat ja mitkä ovat heidän kulunsa? Tässä koosteessa on vastaukset näihin ja muihin usein toistuviin kysymyksiin, jotka koskevat parlamentin työtapoja ja toimintakuluja.

Ota yhteyttä 

Euroopan parlamentin lehdistöpalvelu koostuu tiedottajista, joiden tehtävänä on avustaa toimittajia ja antaa näille tietoja valiokuntien ja täysistunnon työstä ja päätöksistä.