Uutishuone 

Suodata 

Täysistunto  
 

Euroopan parlamentti esittää, että kierrätetyn jätteen osuutta nostetaan 70 %:iin vuoteen 2030 mennessä tämän hetkisestä 44 %:sta. Mepit vaativat lisäksi, että kaatopaikoille sijoitettavan jätteen määrää rajoitettaisiin 5 %:iin ja että ruokajätteitä vähennettäisiin 50 %:lla vuoteen 2030 mennessä. Parlamentti hyväksyi oman kantansa uuteen lainsäädäntöön tiistaina. Seuraavaksi edessä on parlamentin ja neuvoston neuvottelut lain lopullisesta muodosta.

Täysistunto  
EMPL  
 

The EU needs to reduce workers’ exposure to asbestos and remove asbestos from buildings in a safe way, MEPs say in a resolution adopted on Wednesday.

Lisätietoja 

Viikon agenda:Tulevat tapahtumat 

joulukuuta 2023 
Valitse päivä  
 1.  
  Tiedotustilaisuudet  
  Strasbourg, Louise Weiss, N-1/201 
 2.  
  Täysistunto  
  Strasbourg 
 3.  
  Valiokunnat  
  Strasbourg, Louise Weiss, N1.3 
 4.  
  Valiokunnat  
  Strasbourg, Louise Weiss, N1.4 
 5.  
  Valiokunnat  
  Strasbourg, Louise Weiss, N1.3 
 6. Puhemiehen tapahtumakalenteri  
       
 

Media-akkreditointi 

Toimittajat, valokuvaajat ja audiovisuaalisen median edustajat tarvitsevat lehdistöakkreditoinnin ja/tai erillisen kuvausluvan voidakseen työskennellä Euroopan parlamentin tiloissa.

FAQ - usein kysyttyä 

Miten Euroopan parlamentin jäsenet työskentelevät, kuinka paljon palkkaa he saavat ja mitkä ovat heidän kulunsa? Tässä koosteessa on vastaukset näihin ja muihin usein toistuviin kysymyksiin, jotka koskevat parlamentin työtapoja ja toimintakuluja.

Ota yhteyttä 

Euroopan parlamentin lehdistöpalvelu koostuu tiedottajista, joiden tehtävänä on avustaa toimittajia ja antaa näille tietoja valiokuntien ja täysistunnon työstä ja päätöksistä.