Uutishuone 

Suodata 

Täysistunto  
 

New legislation on the "non-commercial transport" of pets, already informally agreed with EU ministers, was approved by Parliament on Thursday. Taking pets abroad will be easier, but pet health requirements will be stricter. Online information for pet owners will also be made clearer.

Täysistunto  
 

The new legislative proposals for a circular economy tabled by the European Commission and presented to MEPs by Commission Vice-Presidents Frans Timmermans and Jyrki Katainen, along with an action plan, were cautiously welcomed by MEPs on Wednesday. But they argued that on waste recycling, reducing food waste and landfill, the proposals aim too low.

Lisätietoja 

Viikon agenda:Tulevat tapahtumat 

elokuuta 2021 
Valitse päivä  

       
 

Media-akkreditointi 

Toimittajat, valokuvaajat ja audiovisuaalisen median edustajat tarvitsevat lehdistöakkreditoinnin ja/tai erillisen kuvausluvan voidakseen työskennellä Euroopan parlamentin tiloissa.

FAQ - usein kysyttyä 

Miten Euroopan parlamentin jäsenet työskentelevät, kuinka paljon palkkaa he saavat ja mitkä ovat heidän kulunsa? Tässä koosteessa on vastaukset näihin ja muihin usein toistuviin kysymyksiin, jotka koskevat parlamentin työtapoja ja toimintakuluja.

Ota yhteyttä 

Euroopan parlamentin lehdistöpalvelu koostuu tiedottajista, joiden tehtävänä on avustaa toimittajia ja antaa näille tietoja valiokuntien ja täysistunnon työstä ja päätöksistä.