Vijesti 

Featured 

Podijelite na Twitter

Fond za pravednu tranziciju treba pomoći industrijama, regijama i radnicima u prijelazu s fosilnih goriva na održiv… https://t.co/bGdacj86xp

Najnovije videosnimke 

Vidi također: 

Fotografija zrakoplova koji pomaže u dostavi pomoći koju Grčka šalje Albaniji nakon potresa koji su pogodili zemlju u rujnu 2019.        

Mehanizam EU-a za civilnu zaštitu bit će poboljšan kako bi omogućio učinkovit odgovor na hitne slučajeve, uključujući zdravstvene krize poput one izazvane koronavirusom.

Zastupnici će raspravljati o prvom govoru predsjednice Komisije Ursule von der Leyen i predlagati promjene mehanizma EU-a za civilnu zaštitu. Također će ponovno pozvati na povećanje prihoda EU-a bez opterećenja poreznih obveznika. Te i ostale teme slijede u Bruxellesu.        

Europska pitanja 
 

Zastupnici preispituju stanje EU-a s predsjednicom Komisije Ursulom von der Leyen i zauzimaju stajalište o proračunskim izvorima na plenarnoj sjednici u rujnu.

cover picture for Covid19 timeline of EU actions        

Društvo 
 

EU poduzima mnoge mjere u borbi protiv pandemije i njezinih posljedica. Pogledajte našu vremensku crtu koja pruža jasan pregled po područjima.

Obavijest e-poštom 

Prijavite se za primanje novosti