Snapchat: Europski parlament u slikama, emotikonima i video snimkama 

 
 

Podijeli ovu stranicu: 

Pratite nas na Snapchatu!  

Snapchat, mreža pokrenuta 2011. brzo raste. Više od 100 milijuna ljudi koristi ju svaki dan za dijeljenje kratkih video snimki, fotografija i priča prijateljima diljem svijeta. Kako bi približio europsku politiku korisnicima Snapchata te omogućio zabavan pogled iza zastora političke pozornice, Europski parlament otvorio je profil u svibnju ove godine. Danas nas prati više od 15 tisuća ljudi. Saznajte više.

Fotografije i videa s kratkim tekstualnim porukama i filterima glavni su sastojak Snapchata. Većina korisnika mlađa je od 30 godina, što čini tu aplikaciju jednom od najmlađih društvenih mreža po korisnicima. Za Parlament Snapchat je šansa za komunikaciju prema najmlađim glasačima kojima na zanimljiv način može pokazati što se događa u Parlamentu.


Što možete pronaći na Snapchatu?

Parlament objavljuje Snapchat priče s fotografijama s tekstom i video snimkama od deset sekundi. Tim pokušava dati svim korisnicima koji prate Parlament pogled iza kulisa u svakodnevni rad Parlamenta, primjerice, kako izgleda hodnik na zaposleni radni dan ili kakvi zvukovi se mogu čuti na početku plenarne sjednice u Strasbourgu.


Snapchatom je moguće razgovorati s Parlamentom. Svakog dana primamo fotografije, videa i pitanja iz cijele Europe te odgovaramo većini korisnika.


Ako koristite Snapchat i posjećujete Europski parlament u Bruxellesu ili Strasbourgu, također možete dodati naš geo-filter sa znakom Parlamenta svojim snapovima.


Zanima vas više? Isprobajte Snapchat i dodajte nas skeniranjem fotografije u članku ili pretragom po imenu "europarl".

Skenirajte kod i pratite nas!  

Članak je prvu put objavljen u studenom 2015., od kada je osvježen novim informacijama.