Svijet 

Proizvodi za tu kategoriju 

       

Svijet 
 

EU pregovara o raznim trgovinskim sporazumima diljem svijeta koji ovise o zelenom svjetlu Parlamenta. U pregledu saznajte o kojim trgovinskim sporazumima se radi.

       

Svijet 
 

Postoje mnogi razlozi za migraciju, od sigurnosti, demografije i ljudskih prava do siromaštva i klimatskih promjena. Saznajte više.

       

Svijet 
 

EU i Europski parlament podržavaju Ukrajinu od početka neopravdane ruske invazije, koja je pokrenuta 24. veljače 2022.

       

Svijet 
 

Čak i prije nego se Ukrajina našla na udaru Rusije u veljači 2022. EU je želio podržati Kijev i uspostaviti bliže veze. Saznajte kako.

       

Svijet 
 

Pogledajte na jednome mjestu na koje su sve načine od početka ruske invazije 24. veljače EU i Europski parlament podržali Ukrajinu kroz 2022. godinu.

       

Odnosi Irana i EU-a posljednjih su godina narušeni zbog kontinuiranog kršenja ljudskih prava u toj zemlji. Parlament je u više navrata pozvao na daljnje djelovanje.

       

Svijet 
 

Ruska invazija na Ukrajinu prisilila je milijune ljudi da napuste svoje domove. Saznajte što EU čini da im pomogne i kako upravlja svojim vanjskim granicama.

       

Svijet 
 

Tenzije oko demokracije, ljudskih prava i migracija dovele su do promišljanja o budućnosti odnosa Turske i EU-a. Kakvo je trenutno stanje?