Obratite nam se 

Kontaktni podaci službi za medije Europskog parlamenta, predsjednika i klubova zastupnika. Također pružamo kontaktne podatke za audiovizualnu podršku i audiovizualnu infrastrukturu.

Služba za medije Parlamenta 

Služba za medije Europskog parlamenta novinarima pruža točne i nepristrane informacije o parlamentarnim aktivnostima te im nudi praktičnu i tehničku pomoć.  Naši službenici za odnose s medijima izvještavaju medijske djelatnike o konkretnim zakonodavnim predmetima i pružaju im informacije o audiovizualnim uslugama koje im stoje na raspolaganju.

Služba za medije predsjednika 

Komunikacijski tim predsjednika Europskog parlamenta bavi se svim medijskim pitanjima koja se izravno tiču predsjednika.

Služba za medije klubova zastupnika 

Svaki klub zastupnika u Europskom parlamentu ima svoju službu za medije koja pruža informacije o njegovim aktivnostima i obrađuje medijske upite.

Audiovizualna podrška i usluge 

Europski parlament pruža potporu medijskim djelatnicima koji prate parlamentarne aktivnosti, dajući im sadržajne i tehničke mogućnosti za proizvodnju videosadržaja, radijskog ili multimedijskog sadržaja, kao i za izradu fotografija. Naš se program, dostupan u Multimedijskom centru, sastoji od događanja uživo, sažetka vijesti o aktivnostima EP-a, ilustrativnih arhivskih snimki i praćenja ključnih događanja.

 

Služba glasnogovornika Europskog parlamenta 

Službenici za odnose s medijima koji govore hrvatski