Aktualitások 

Megjelenítés 

       

Társadalom 
 

Az EP védené a munkavállalók azon jogát, hogy a munkaidőn kívül hátrányos következmények nélkül távol maradhassanak az elektronikus munkahelyi hálózatoktól.

       

Társadalom 
 

Mindenki tökéletes nyaralásra vágyik, de néha becsúszhatnak apróbb hibák, ezért fontos tudni, hogy utasként milyen jogaink vannak az Unióban.

Megosztás itt: Twitter

💶A képviselők támogatják a fogyasztási hitelekre vonatkozó uniós szabályok frissítését, hogy védjék a fogyasztókat:… https://t.co/nFdx2fR286

Legfrissebb videók 

       
(Videó idotartama:)  
       
(Videó idotartama:)  
       
(Videó idotartama:)  
       
(Videó idotartama:)  

Lásd még: 

       

Társadalom 
 

Az ellopott adatoktól a blokkolt kórházi rendszerekig: a kibertámadások veszélyes következményekkel járhatnak. Összefoglaltuk, miért olyan nagy a jelentősége a kiberbiztonságnak.

       
Kiemelt téma 

Kiemelt téma 
Klímaváltozás 

Társadalom 
 

Hírek, videók és infografikák az Európai Parlament szerepéről korunk egyik legfőbb kihívása, az éghajlatváltozás elleni küzdelemben

       

Társadalom 
 

A kiberbűnözés egyre nagyobb problémákat okoz az online térben. Az alábbiakban tippeket olvashat arról, hogyan védheti meg magát.

       

Társadalom 
 

A roaming politika kiterjesztése miatt az európaiak továbbra is plusz költségek nélkül telefonálhatnak, üzenhetnek és internetezhetnek az EU bármely pontján.

       

Afrikában 390 millió ember él a szegénységi küszöb alatt. Az EU-Afrika stratégia az egyenlőtlenségek elleni küzdelemre és a fenntartható gazdaság kialakítására hívja fel a figyelmet.

E-mailes értesítés 

Feliratkozás a különböző témájú hírlevelekre