Aktualitások 

Featured 

A 2019-es európai választások kezdete        

Uniós ügyek 
 

Május 23-26. között döntsünk a jövőnkről és arról, kik képviseljenek bennünket az Európai Parlamentben az elkövetkező öt évben. Menjünk el szavazni!

The winners of the #myeumoment video competitions are among the 100k "thistimeimvoting" volunteers. This time is not only about voting but persuading others to vote too. Be active and become an ambassador, subscribe to www.thistimeimvoting.eu        

Uniós ügyek 
 

2019. május 23–26. között tartják az európai választásokat, ahol a szavazatával mindenki véleményt nyilváníthat arról, milyen legyen az új Parlament. Összefoglaltuk mit érdemes tudni róla.

Dönts a jövődről - szavazz az európai választásokon május 26-án        

Uniós ügyek 
 

Európa számos kihívással néz szembe. Az európai választásokon való részvétellel mi is tehetünk a jövőjéért, a jövőnkért. Videónkból kiderül, miért is fontos ez.

Megosztás itt: Twitter

Az EU azért dolgozik, hogy Európa-szerte megerősítse a munkavállalók jogait és megfelelő munkakörülményeket biztosí… https://t.co/6wzGNyvs8G

Lásd még: 

TST banner transport safety ©AP images/European Union-EP        
Kiemelt téma 

Kiemelt téma 
Közlekedésbiztonság 

Uniós ügyek 
 

Mit tesz at EU a közlekedésbiztonság érdekében? Milyen intézkedésekkel igyekszik elkerülni a baleseteket és csökkenteni azok áldozatainak számát?

E-mailes értesítés 

Feliratkozás a különböző témájú hírlevelekre