Aktualitások 

Featured 

       

Uniós ügyek 
 

A hosszú távú uniós költségvetés, egy új klímatörvény, és az Európa jövőjéről szóló vita is napirenden lesz az EP-ben a következő hónapokban. Összefoglaltuk, mi várható év végéig.

Megosztás itt: Twitter

Az áttérés a karbonsemleges gazdaságra hatalmas változást és kihívást jelent számos iparág és régió számára az EU-b… https://t.co/51j9RKo4ys

Legfrissebb videók 

       

Lásd még: 

Miners in underground coal mine. ©Peruphotoart/AdobeStock        

Gazdaság 
 

Az áttérés a karbonsemleges gazdaságra hatalmas változást és kihívást jelent számos iparág és régió számára az EU-ban. Ehhez nyújt segítséget a Méltányos Átállást Támogató Alap.

Photovoltaic        

Hogyan akarja Európa az éghajlatváltozás elleni küzdelemre irányuló projekteket finanszírozni és a zöld gazdaságra való átállás által leginkább érintett régiókat támogatni?

Surgury Doctors in operating room and robot display status of patient © AdobeStock/zapp2photo        

A mesterséges intelligenciáról egyre többet hallunk, sokan a jövő meghatározó technológiájának mondják. Mit jelent pontosan, és hogyan befolyásolja a mindennapi életünket?

EU migrant crisis: facts and figures        

Az EU-ban 2015 és 2016 során tapasztalt rekordméretű migrációs áramlások mérséklődtek. Tekintse meg a migrációra és a menekültügyre vonatkozó legfrissebb számokat bemutató infografikánkat.

E-mailes értesítés 

Feliratkozás a különböző témájú hírlevelekre