Érdekel az EU? Jelentkezz gyakornoknak az Európai Parlamentbe! 

 
 
A jövőre kezdődő gyakorlatokra augusztus 15-től lehet jelentkezni  

Szakmai tapasztalatot szereznél az uniós ügyek terén? Szívesen nyernél betekintést egy nemzetközi intézmény napi működésébe? Az Európai Parlament a gyakornoki lehetőségek széles skáláját kínálja, hogy közelebbről megismerhesd tevékenységét. A következő gyakornoki periódusra augusztus 15-től lehet jelentkezni. További részletek cikkünkben.

A Parlament minden évben számos fizetett és nem fizetett gyakornoki lehetőséget kínál, hogy a fiatalok egyedülálló rálátást nyerjenek működésére és első kézből tanulhassanak tevékenységéről.


Az általános, újságíró és fordítói szakmai gyakorlatra felsőoktatásban tanulók és pályakezdő diplomások egyaránt jelentkezhetnek.


Az évente kétszer, márciusban és októberben kezdődő fizetett Robert Schuman ösztöndíjra csak pályakezdő diplomások jelentkezését várja az EP. A 2017 márciusában kezdődő gyakorlatra augusztus 15-től lehet pályázni.


Hogyan lehet jelentkezni?


A 2017. márciusi időszakra az online jelentkezési lap kitöltésével lehet jelentkezni október 15. éjfélig.


Az összes gyakornoki lehetőségről ide kattintva találsz információt. Kövesd az EP híreit a közösségi oldalakon is a jobb oldali linkekre kattintva, hogy ne maradj le semmiről!