Sajtóközlemények 

Keresés 

ENVI  
 

Plans to boost greenhouse-gas emission curbs through the EU carbon market (EU ETS) were backed by the Environment Committee on Thursday. MEPs propose reducing the carbon credits to be auctioned by 2.4% each year, and doubling the capacity of the market stability reserve (MSR) to absorb the excess of allowances on the market.

AGRI  
ENVI  
ITRE  
PETI  
 

A European Citizens’ Initiative petition calling for an EU-wide ban on herbicide glyphosate was discussed on Monday with the petitioners and the European Commission.

Kiegészíto információ 

Heti program:Közelgő események 

2024. május - 2024. június 
Nap kiválasztása  

Feliratkozás a parlamenti hírekre

Válassza ki, milyen témájú közleményeket vár.

       
 

Média-akkreditáció 

Az újságíróknak, fotósoknak és audiovizuális stáboknak sajtóakkreditációra és/vagy forgatási engedélyre van szükségük ahhoz, hogy belépjenek és dolgozzanak az Európai Parlament épületeiben.

Gy.i.k. 

Hogyan dolgoznak az EP-képviselők, mennyit keresnek, és milyen kiadásaik vannak? Ilyen és hasonló, a Parlament működésével és költségeivel kapcsolatban gyakran feltett kérdésekre található válasz a Gy.i.k. oldalán.

Kapcsolat 

Az Európai Parlament Sajtószolgálatánál a sajtófelelősök feladata, hogy segíték és tájékoztassák az újságírókat a bizottságok és a plenáris ülés munkájáról és döntéseiről.