Nieuws 

In de kijker 

Deel deze pagina op Twitter

Volg vandaag om 11:15u het burgerpanel van de Conferentie over de Toekomst van Europa via deze link 👉… https://t.co/sggHnYjBbQ

Laatste video's 

       
(Duur van de video:)  
       
(Duur van de video:)  
       
(Duur van de video:)  
       
(Duur van de video:)  

Zie ook: 

       
Prioriteit 

Prioriteit 
Gezondheidsbeleid in de EU 

Maatschappij 
 

Het doel van het gezondheidsbeleid van de EU is goede gezondheid te bevorderen, bescherming te bieden tegen bedreigende ziektes en de onderlinge strategieën van lidstaten te harmoniseren.

       

Veiligheid 
 

Europa is sinds 2015 slachtoffer geweest van een aantal terroristische aanslagen. Wie zijn de terroristen? Waarom en hoe gaan ze te werk?

       

Veiligheid 
 

Om terrorisme te stoppen, moet terroristen hun toegang tot financiering afgekapt worden en radicalisering en grenscontroles worden aangepakt. Lees meer over het EU-beleid tegen terrorisme.

       

Europese zaken 
 

Tijdens een drukke plenaire sessie bespraken de EP-leden de Staat van de EU en Afghanistan, en keurden ze het Brexit Adjustment Reserve en de hervorming van de Europese Blauwe kaart goed.

       

De detentie van Alexei Navalny is slechts een van de meest recente bronnen van spanningen in de betrekkingen tussen de EU en Rusland. Lees meer over de standpunten van het Parlement.

       

Europese zaken 
 

Het Parlement zal het werk van de Commissie onderzoeken tijdens de SOTEU en stemmen over onder andere Afghanistan, gezondheid en de EU blauwe kaart tijdens de plenaire sessie van september.

Kennisgeving e-mail 

Aanmelden voor updates over uw favoriete onderwerpen