Nieuws 

In de kijker 

Deel deze pagina op Twitter

Leuven 🇧🇪 is de Europese hoofdstad van innovatie! De stad blinkt uit dankzij haar innoverend bestuur door de bevol… https://t.co/R10QxSuIpW

Laatste video's 

 
       

Zie ook: 

       

Maatschappij 
 

Vlucht afgelast door Covid-19? Wil je niet of mag je niet reizen? Ontdek jouw passagiersrechten in de EU tijdens deze buitengewone omstandigheden.

       

Maatschappij 
 

De EU neemt vele maatregelen om de coronapandemie en haar impact aan te pakken. Bekijk onze tijdlijn om een goed idee te krijgen per thema.

       

Wereld 
 

De presidentswissel in de VS kan een nieuw startpunt zijn voor de trans-Atlantische betrekkingen. Lees hier wat de EU qua samenwerking voorstelt.

       

Europese zaken 
 

De EU heeft 2021 uitgeroepen tot “Europees jaar van de spoorwegen”. Zo wil ze het gebruik van de trein als veilig en duurzaam vervoermiddel bevorderen.

       

Europese zaken 
 

Ben je tussen 16 en 30 jaar en werk je aan een project met een Europese dimensie? Meld je aan voor de Karel de Grote-prijs en wie weet win je financiering om je project verder uit te werken.

       

Europese zaken 
 

Ontdek de 2021 hoogtepunten terwijl dat EU-landen blijven verder werken om de impact van de pandemie in te dammen en zich tegelijkertijd richten op prioriteiten zoals klimaatverandering.

Kennisgeving e-mail 

Aanmelden voor updates over uw favoriete onderwerpen