Nieuws 

In de kijker 

Deel deze pagina op Twitter

De Europese Unie produceert elk jaar meer dan 2,5 miljard ton afval en werkt daarom aan wetgeving om de overgang naar een circulaire economie te bevorderen. Maar wat is de circulaire economie, waarom is het belangrijk en wat zijn de voordelen?👉 https://t.co/qGpP1lE5VE https://t.co/hlJ9I6YDIT

Laatste video's 

       
(Duur van de video:)  
       
(Duur van de video:)  
       
(Duur van de video:)  
       
(Duur van de video:)  

Zie ook: 

       

Wereld 
 

De EU sluit over de hele wereld handelsovereenkomsten af. Die moeten wel eerst worden goedgekeurd door het Parlement. Hieronder leest u over welke overeenkomsten momenteel wordt onderhandeld

       

Maatschappij 
 

Van gestolen gegevens tot geblokkeerde ziekenhuissystemen: cyberaanvallen hebben gevaarlijke gevolgen. Lees meer over cyberveiligheid en het belang ervan.

       
Prioriteit 

Prioriteit 
Covid-19-herstelplan 

Economie 
 

Het EU-herstelplan steunt het traject uit de Covid-19-crisis en bouwt weerbaarheid op voor de toekomst. Ontdek meer over hoe het Parlement het plan opvolgt.

       

Maatschappij 
 

Migratie gaat over uitdagingen en kansen voor Europa. Leer hoe de EU zich bezighoudt met vluchtelingenstromen en asiel.

       

De Russische aanval op Oekraïne heeft miljoenen mensen gedwongen om hun huizen te verlaten. Ontdek wat de EU doet om hen te helpen en om de buitengrenzen te beheren.

       
Prioriteit 

Prioriteit 
Migratie: een gemeenschappelijke uitdaging 

Maatschappij 
 

Het migratievraagstuk: hoe gaat de EU om met de toestroom van asielzoekers en migranten? Ontdek wat het Europees Parlement doet op het gebied van migratie, asiel en grenzen.

Kennisgeving e-mail 

Aanmelden voor updates over uw favoriete onderwerpen