Nieuws 

In de kijker 

       

Maatschappij 
 

In binnen- of buitenland, Europeanen kunnen deze zomer veilig zwemmen! 93 procent van de badplaatsen voldoet aan de minimale kwaliteitseisen die zijn vastgelegd in EU-regels.

Deel deze pagina op Twitter

De Conferentie over de toekomst van Europa is op zoek naar jouw ideeën over hoe de EU zou moeten veranderen en waar… https://t.co/lk7tZOzGw3

Laatste video's 

       
(Duur van de video:)  
       
(Duur van de video:)  
       
(Duur van de video:)  
       
(Duur van de video:)  

Zie ook: 

       
Prioriteit 

Prioriteit 
Hoe werkt het EP en de EU? 

Maatschappij 
 

Hoe werken het Europees Parlement en de EU en welke voordelen brengen ze de Europese burgers? Ontdek het in onze korte, grafische video's.

       

Maatschappij 
 

De EU heeft een goede reputatie wat betreft verkeersveiligheid, maar welke landen zijn het veiligst? Ontdek de statistieken op basis van EU-land, type weg, geslacht, leeftijd en meer.

       
Prioriteit 

Prioriteit 
Energie 

Economie 
 

Ontdek het werk van het Europees Parlement over energie-gerelateerde zaken zoals onafhankelijkheid, levering, transport, prijzen en infrastructuur.

       

Veiligheid 
 

Om terrorisme te stoppen, moet terroristen hun toegang tot financiering afgekapt worden en radicalisering en grenscontroles worden aangepakt. Lees meer over het EU-beleid tegen terrorisme.

       

Veiligheid 
 

Het paspoortvrije reisgebied van de EU, ook bekend als het Schengengebied, is een van de meest tastbare resultaten van de Europese integratie. Kom meer te weten in onze gids.

       
Prioriteit 

Prioriteit 
Migratie: een gemeenschappelijke uitdaging 

Maatschappij 
 

Het migratievraagstuk: hoe gaat de EU om met de toestroom van asielzoekers en migranten? Ontdek wat het Europees Parlement doet op het gebied van migratie, asiel en grenzen.

Kennisgeving e-mail 

Aanmelden voor updates over uw favoriete onderwerpen