Știri 

Featured 

       

Afaceri UE 
 

Dacă statele membre aplică deficitar statul de drept, fondurile Uniunii pot fi folosite pentru a submina valorile europene. Eurodeputații cer noi instrumente pentru a soluționa problema.

       

Societate 
 

Ocuparea forței de muncă în rândul tinerilor reprezintă una dintre principalele preocupări ale UE. Aflați ce măsuri a luat Uniunea pentru a combate această problemă.

       

Societate 
 

Șomajul în rândul tinerilor a devenit o problemă și mai îngrijorătoare din cauza crizei. UE a lansat o inițiativă pentru a-i ajuta pe tineri să-și găsească de lucru.

Distribuiți această pagină pe Twitter

Încă nu știm când se va termina această criză. Dar, pentru a garanta că vom ieși din ea mai puternici, Uniunea Euro… https://t.co/FF9KyY2D4N

Ultimele materiale video 

       

Consultați și: 

cover picture for Covid19 timeline of EU actions        

Societate 
 

UE ia măsuri concrete pentru a lupta împotriva pandemiei coronavirus și a-i diminua impactul. Vezi calendarul acțiunilor pentru o imagine clară în funcție de tematică.

Banner 2 artificial intelligence        

Societate 
 

Aflați ce formă doresc deputații în PE să dea legislației UE privind inteligența artificială pentru a stimula inovarea, garantând în același timp siguranța și drepturile omului.

Jewher Ilham primește Premiul Saharov 2019 în numele tatălui ei, Ilham Tohti.        

Societate 
 

Aflați cine sunt candidații din acest an la Premiul Saharov pentru libertatea de gândire decernat de Parlamentul European.

Premiul Saharov 2020: finaliștii        

Societate 
 

Opoziția democratică din Belarus, activiștii de mediu hondurieni și arhiepiscopul Mosulului sunt finaliștii Premiului Saharov 2020.

The democratic opposition in Belarus, represented by the Coordination Council, an initiative of brave women and political and civil society figures. ©Nadia Buzhan/Nasha Niva        
Prioritate 

Prioritate 
Premiul Saharov 2020  

Societate 
 

Opoziția democratică din Belarus este laureata din 2020 a Premiului Saharov pentru libertatea de gândire, decernat de Parlament.

Notificare e-mail 

Abonați-vă pentru a primi noutăți despre subiectele dvs. preferate