Știri 

Selecție 

       

UE negociază diverse acorduri comerciale în întreaga lume, însă acestea depind de aprobarea Parlamentului European. Citiți această sinteză pe tema negocierilor în curs.

Distribuiți această pagină pe Twitter

La mulţi ani, România! La mulţi ani, români! https://t.co/uiToPjyrp3

Ultimele materiale video 

       
(Durata înregistrării video:)  
       
(Durata înregistrării video:)  
       
(Durata înregistrării video:)  

 
       
(Durata înregistrării video:)  

Consultați și: 

       

Întârzierile în reforma politicii agricole a UE nu vor afecta veniturile agricultorilor. În decembrie 2020 Parlamentul a aprobat o propunere pentru a asigura o tranziție lină.

       

De la susținerea fermierilor la protejarea mediului, politica agricolă a UE acoperă o gamă variată de obiective. Aflați cum este finanțată agricultura UE, istoria și viitorul acesteia.

       
Prioritate 

Prioritate 
Politica UE în domeniul sănătății 

Societate 
 

Politica UE în domeniul sănătății își propune să promoveze sănătatea, să ofere protecție împotriva amenințărilor la adresa acesteia și să armonizeze strategiile între statele membre.

       
Prioritate 

Prioritate 
Imigrația: o provocare comună 

Societate 
 

Provocarea migrației: cum abordează UE sosirea solicitanților de azil și migranților care sosesc în Europa? Aflați ce face Parlamentul în domeniul azilului, frontierelor externe și migrație.

       

Afaceri UE 
 

Parlamentul European a iluminat în portocaliu clădirea din Bruxelles pe 25 noiembrie pentru a marca Ziua Internațională pentru eliminarea violenței asupra femeilor.

Notificare e-mail 

Abonați-vă pentru a primi noutăți despre subiectele dvs. preferate