Știri 

Featured 

       

Societate 
 

UE ia măsuri concrete pentru a lupta împotriva pandemiei coronavirus și a-i diminua impactul. Vezi calendarul acțiunilor pentru o imagine clară în funcție de tematică.

Distribuiți această pagină pe Twitter

Încă nu știm când se va termina această criză. Dar, pentru a garanta că vom ieși din ea mai puternici, Uniunea Euro… https://t.co/FF9KyY2D4N

Ultimele materiale video 

Consultați și: 

O Europă primitoare?.        

Societate 
 

Fluxurile migratoare excepționale înregistrate în UE în 2015 și 2016 s-au redus. Consultați cele mai recente cifre privind migrația și azilul în infograficul nostru.

După intrarea în spațiul Schengen, oamenii pot călători dintr-un stat membru în altul fără a fi supuși controalelor la frontieră        

Spațiul UE fără controale la frontiere, cunoscut sub numele de Schengen, reprezintă una dintre cele mai concrete realizări ale integrării europene. Detalii despre acesta în ghidul nostru.

Covid-19: Cum combate UE șomajul tinerilor?        

Societate 
 

Șomajul în rândul tinerilor a devenit o problemă și mai îngrijorătoare din cauza crizei. UE a lansat o inițiativă pentru a-i ajuta pe tineri să-și găsească de lucru.

Workers at work in a big factory ©Photocreo Bednarek/AdobeStock        

Economie 
 

Uniunea Europeană pregătește investiții masive pentru a da o mână de ajutor cetățenilor și întreprinderilor, loviți de recesiunea economică gravă provocată de pandemia de Covid-19 în Europa.

Notificare e-mail 

Abonați-vă pentru a primi noutăți despre subiectele dvs. preferate