Știri 

Selecție 

       

Urmăriți cronologia noastră privind sprijinul oferit în continuare de UE și de Parlamentul European Ucrainei în 2023.

Distribuiți această pagină pe Twitter

Aflați care au fost cele mai mari amenințări cibernetice în 2022, cele mai afectate sectoare și impactul războiului din Ucraina, dar și care sunt măsurile UE de combatere a criminalității cibernetice ⬇️ 🔗https://t.co/omQhc6QlXa https://t.co/AhhctFSmE3

Deschideți contul de Twitter într-o fereastră nouă Europarl_RO   , Deschideți contul de Twitter într-o fereastră nouă Tweet:  

Ultimele materiale video 

       
(Durata înregistrării video:)  
       
(Durata înregistrării video:)  
       
(Durata înregistrării video:)  
       
(Durata înregistrării video:)  

Consultați și: 

       

Urmăriți cronologia noastră pentru un rezumat al susținerii oferite în 2022 de către UE și de Parlamentul European pentru Ucraina de la începutul invaziei ruse din 24 februarie.

       

Încă dinaintea atacului militar rus asupra Ucrainei, UE a sprijinit constant Kievul cu dorința de a crea legături mai strânse. Aflați pe ce căi acționează UE.

       

Eurodeputații au ales noul președinte al Parlamentului, vicepreședinții și chestorii în ianuarie 2022. Aflați din infograficul nostru cine deține posturile-cheie din Parlamentul European.

       

Aproape o treime din deșeurile de plastic sunt reciclate în Europa. Aflați mai multe date și cifre despre reciclarea deșeurilor de plastic în UE din infograficul nostru.

Notificare e-mail 

Abonați-vă pentru a primi noutăți despre subiectele dvs. preferate