Știri 

Featured 

Distribuiți această pagină pe Twitter

Încă nu știm când se va termina această criză. Dar, pentru a garanta că vom ieși din ea mai puternici, Uniunea Euro… https://t.co/FF9KyY2D4N

Ultimele materiale video 

       

Consultați și: 

banner        
Prioritate 

Prioritate 
Imigrația: o provocare comună 

Societate 
 

Provocarea migrației: cum abordează UE sosirea solicitanților de azil și migranților care sosesc în Europa? Aflați ce face Parlamentul în domeniul azilului, frontierelor externe și migrație.

©Helmutvogler /Adobe Stock        

Afaceri UE 
 

Dacă statele membre aplică deficitar statul de drept, fondurile Uniunii pot fi folosite pentru a submina valorile europene. Eurodeputații cer noi instrumente pentru a soluționa problema.

 ©AP Images/European Union-EP        

Societate 
 

Citiți ce măsuri ia Uniunea Europeană pentru a îndeplini obiectivele de reducere a emisiilor de dioxid de carbon în diferite sectoare, pentru a preveni schimbările climatice.

©UNHCR/Achilleas Zavallis        

Societate 
 

Migrația aduce provocări și oportunități pentru Europa. Aflați cum gestionează UE deplasările refugiaților și azilul.

The MFF is the EU’s long-term budget and forecasts how much can be invested in policies that strengthen Europe’s future. It benefits regions, cities, farmers, universities, businesses and the public. Parliament has a central role in deciding the budget.        

Afaceri UE 
 

Cadrul financiar multianual (CFM) este un plan de investiții în politici care consolidează viitorul Europei. Aflați mai multe în acest video.

Video about the need to regulate artificial intelligence        

Inteligența artificială (IA) ne influențează tot mai mult viața. Iată avantajele, dar și aspectele negative, care amenință securitatea, democrația, companiile și locurile de muncă.

New Hearings Banner TST        
Prioritate 

Prioritate 
Schimbări la nivelul Comisiei Europene 2020 

Afaceri UE 
 

Parlamentul European organizează audieri pentru a o evalua pe Mairead McGuinness, propusă pentru postul de comisar, și pe Valdis Dombrovskis, propus pentru preluarea portofoliului Comerț.

Notificare e-mail 

Abonați-vă pentru a primi noutăți despre subiectele dvs. preferate