Europa pe telefonul tău: descoperă prezentul și viitorul UE cu aplicația noastră 

 
 

Distribuiți această pagină: 

Parlamentul a creat o nouă aplicație care îți arată impactul pe care îl are UE asupra vieții noastre și te încurajează să te implici în viitor.

Ce înseamnă Europa în practică?

Aplicația „Citizens’ App” îți oferă mai multe informații referitoare la impactul Uniunii Europene asupra mai multor aspecte ale vieții noastre. Ești fermier? Faci sport în aer liber? Vrei să te implici în activități de voluntariat? Această aplicație îți arată cum fac normele UE lucrurile mai ușoare.

O altă secțiune se concentrează asupra a ceea ce face UE în regiunile din Europa. Indiferent de locul din care provii, poți să descoperi proiecte susținute de UE care au ca obiectiv principal îmbunătățirea calității vieții.

Adu-ți contribuția

De asemenea, aplicația este orientată spre viitor și conține lucrări de cercetare pe teme precum schimbările climatice, securitatea cibernetică și afacerile externe, care explică tendințele care vor contribui la transformarea societății în următorii ani.

Deoarece acțiunile noastre pot influența viitorul UE, aplicația te ajută să găsești inițiative în apropierea ta care pot fi de interes pentru tine și te va ține la curent cu progresul acestora. Îți poți crea o listă de preferințe și poți distribui evenimente către prietenii tăi. Totodată, prin această aplicație poți evalua evenimentele respective. Implică-te, întâlnește oameni care au aceleași pasiuni ca ale tale și contribuie la construirea unei Europe mai bune!

Aplicația este disponibilă în toate cele 24 de limbi oficiale ale UE. Descarcă aplicația gratuit din Apple App store și Google Play.