EYE2021 online: participați și clădiți viitorul 

 
 

Distribuiți această pagină: 

Aveți între 16 și 30 de ani? Participați la evenimentul tineretului european EYE2021 online și spuneți-vă cuvântul în felul cum o să arate viitorul!

Nu ratați evenimentul tineretului european EYE în luna octombrie  

În prima săptămână din octombrie mii de tineri din UE își dau întâlnire la sediul Parlamentului din Strasbourg pentru evenimentul tineretului european (EYE), unde se discută și se schimbă idei despre ce formă vom da viitorului Europei.

Aceștia vor avea ocazia să participe la grupuri de discuție, ateliere, activități sportive, standuri și spectacole artistice, cât și să schimbe opinii cu experți, activiști, influenceri și factori de decizie.

Participați la o experiență virtuală


Totuși, nu este nevoie să fiți în Strasbourg ca să puteți participa: EYE2021 înseamnă și o mulțime de activități online.


Conectați-vă la platforma online de pe orice dispozitiv sau descărcând aplicația dedicată. Participați în timp real și schimbați idei sau urmăriți ce s-a discutat.


Pentru a profita din plin de această experiență, înregistrați-vă pe platformă. Veți putea:

  • să vă conectați cu alți participanți, speakeri, sau organizații: să trimiteți mesaje altor participanți și să vă împărtășiți părerile cu vorbitorii sau organizațiile participante
  • să descoperiți organizații de tineret și să aflați mai multe despre activitatea lor
  • să vă înscrieți la activitățile de care sunteți interesat
  • să puneți întrebări, să comentați, să răspundeți la sondaje și să vorbiți live (pe chat) cu alți participanți
  • să participați la concursuri online și să câștigați premii


Activitățile online încep pe 4 octombrie. Le puteți urmări pe social media după hashtag-ul #EYE2021.


Viitorul este al vostru și al nostru


EYE2021 va fi și punctul culminant al procesului de consultare a tineretului inițiat de Parlamentul European în cadrul Conferinței privind viitorul Europei. Transmiteți ideile voastre pe youthideas.eu până pe 9 octombrie!

Participanții la EYE2021 vor explora diverse propuneri în ateliere și apoi le vor vota. Rezultatele vor fi consemnate într-un raport care va fi prezentat membrilor Conferinței și integrat în dezbaterea politică.