Societate 

Produse pentru această categorie 

©UNHCR/Achilleas Zavallis        

Societate 
 

Migrația aduce provocări și oportunități pentru Europa. Aflați cum gestionează UE deplasările refugiaților și azilul.

Ce este Parlamentul European        

Societate 
 

Parlamentul European reprezintă 510 milioane de cetățeni europeni. Aflați din videoclip cum este organizat și mai multe detalii.

Photo by Brooke Cagle on Unsplash        

Societate 
 

Aflați ce fac UE și Parlamentul European pentru protecția drepturilor femeilor și ameliorarea egalității de gen la locul de muncă, în politică, dar și în alte domenii.

Video despre calitatea apei pentru scăldat din Europa.        

Societate 
 

Europenii se pot bucura în siguranță de înot în această vară, deoarece 96% dintre locurile de scăldat respectă standardele minime de calitate stabilite de normele Uniunii Europene.

O Europă primitoare?.        

Societate 
 

Fluxurile migratoare înregistrate în UE în 2015 și 2016 s-au redus. Descoperiți ultimele cifre referitoare la migrație și azil cu infograficul nostru.

 Foto: Owen Beard de pe Unsplash        

UE contribuie la îmbunătățirea sănătății publice prin finanțare și reguli privind o gamă largă de subiecte, precum alimentația, bolile, aerul curat și multe altele.

 © AP Images/European Union - EP        

Societate 
 

75% dintre europenii cu vârste între 20 și 64 de ani ar trebui să aibă un loc de muncă până în 2020. Acesta este un obiectiv al Uniunii, care dorește să reducă șomajul și să combată sărăcia.

Foto: Ezra Comeau-Jeffrey on Unsplash.        

Societate 
 

Atenuarea schimbărilor climatice reprezintă o prioritate cheie în Parlament. Mai jos găsiți fișa noastră tematică ce conține detalii despre acest domeniu.