Sala de presă 

Filtru 

 

The Conference of Presidents held a meeting on 28 May ahead of the informal dinner of the EU heads of State and Government, scheduled today, and it committed to the following:

 

This booklet contains fact sheets with information on electoral rules, poll opening and closing times and candidates for the 2019 European election in EU member states.

 

Toate informațiile legate de calendarul evenimentelor și serviciile oferite reprezentanților media pe parcursul zilelor alegerilor europene, inclusiv în noaptea alegerilor din 26 mai.

       
 

Acreditări media 

Jurnaliştii, fotografii şi echipele audiovizuale trebuie să obţină o acreditare pentru presă şi/sau o acreditare audiovizuală specială pentru a intra şi a lucra în clădirile Parlamentului.

Întrebări frecvente 

Cum lucrează deputații europeni, care este remunerația acestora și ce cheltuieli au? Răspunsurile la astfel de întrebări legate de modul de funcționare al Parlamentului European se găsesc în această secțiune.

Contactați-ne 

Serviciul de presă al Parlamentului European dispune de o echipă de atașați de presă al căror rol este să îi ajute pe jurnaliști și să le ofere informații cu privire la activitățile desfășurate în comisii și în sesiunea plenară și la deciziile luate în cadrul lor.