Alegerile europene: videoclipul „Folosește-ți votul” ajunge la peste 504 de milioane de vizualizări 

Comunicat de presă 
 
 

Distribuiți această pagină: 

La sfârșitul campaniei pentru alegeri, scurtul documentar, care subliniază importanța votului și a protejării democrației, a fost vizionat de peste 504 de milioane de ori.

Principalul produsul audiovizual al campaniei de informare despre alegeri a Parlamentului prezintă mărturii ale unor cetățeni în vârstă din diferite țări ale UE care transmit generațiilor viitoare poveștile lor despre democrație și subliniază faptul că democrația și votul nu pot fi considerate un dat.

Puteți urmări videoclipul aici.

Pe lângă cele 504,2 milioane de vizualizări (înregistrate până pe 2 iunie) pe platformele de comunicare socială, streaming video, televiziune conectată și afișaj mobil, filmul (în diferite formate pentru televiziune și platforme de comunicare socială) a fost difuzat până în prezent de canale TV de pe întregul continent și în contexte diverse, de exemplu în cinematografe și pe stadioane de fotbal.

Cu sloganul „Folosește-ți votul. Sau alții vor decide pentru tine”, această a doua fază a campaniei instituționale pentru alegeri a cuprins o abordare multidimensională, ce a inclus evenimente media, informare digitală, implicarea partenerilor publici și privați, inițiative de implicare a comunității și programe educaționale adaptate pentru cetățenii din întreaga UE.

Date de contact: