Contactați-ne 

Datele de contact ale serviciilor de presă ale Parlamentului European, Președintelui și grupurilor politice. Vă oferim și datele de contact pentru asistența și facilitățile audiovizuale.

Serviciul de presă al Parlamentului 

Serviciul de presă al Parlamentului European le oferă jurnaliștilor informații exacte și obiective privind activitățile parlamentare și asistență practică și tehnică.  Ofițerii noștri de presă îi informează pe profesioniștii din mass-media cu privire la dosarele specifice din agenda legislativă a Parlamentului și cu privire la oferta audiovizuală aflată la dispoziția lor.

Serviciul de presă al Președintelui 

Echipa de comunicare a Președintelui Parlamentului European se ocupă de toate chestiunile legate de presă și de mass-media care îl privesc direct pe Președinte.

Serviciul de presă al grupurilor politice 

Fiecare dintre grupurile politice din Parlamentul European are un serviciu de presă care furnizează informații despre activitățile sale și răspunde la solicitările venite din partea presei.

Asistență și servicii în domeniul audiovizual 

Parlamentul European oferă sprijin profesioniștilor mass-media care doresc să relateze despre activitățile parlamentare, punându-le la dispoziție conținuturi și facilități tehnice pentru producția de materiale video, radio, multimedia sau fotografii. Oferta noastră, disponibilă în Centrul multimedia, constă într-o combinație de evenimente în direct, sinteze ale actualității parlamentare, o arhivă de imagini ilustrative și relatări despre evenimentele importante.

 

Serviciul purtătorului de cuvânt al Parlamentului European