Naslovi 

Featured 

       

Gospodarstvo 
 

Evropski poslanci so predlagali nove ukrepe, ki bodo spodbudili kulturo popravil in ponovne uporabe ter podprli trgovanje s stvarmi iz druge roke in lokalne serviserje.

Deli na Twitter

Evropski poslanci so na plenarnem zasedanju potrdili nove pravice za potrošnike, pozvali k ukrepom za odpravo brezd… https://t.co/ZxG2pWVOyD

Najnovejši videoposnetki 

 
       
       

Glej tudi: 

Workers at work in a big factory ©Photocreo Bednarek/AdobeStock        

Gospodarstvo 
 

Evropska unija pripravlja velike investicije, ki bodo ljudem in podjetjem pomagale premagovati gospodarsko krizo, ki jo je povzročil izbruh koronavirusa.

Plastenke in plastična embalaža, pripravljena za recikliranje        

Gospodarstvo 
 

Parlament je izpogajal dogovor o oblikovanju novih lastnih sredstev EU. Omogočila bodo vlaganje v prihodnost Evrope in podprla okrevanje po covidu-19 - brez obremenjevanja davkoplačevalcev.

cover picture        

Gospodarstvo 
 

Kako se financira Evropska unija in za kaj se denar porabi? Preberite in si oglejte, kaj je dolgoročni proračun EU in kako se sprejme.

Infographic displaying who's who at the Bureau (short).        

Zadeve EU 
 

Predsednik, podpredsedniki in kvestorji – to so ljudje, ki vodijo Evropski parlament. V infografiki preverite, kdo so in kakšne so njihove zadolžitve.

cover picture for Covid19 timeline of EU actions        

Družba 
 

Evropska unija se s številnimi ukrepi bori proti pandemiji in njenim posledicam. V časovnici si oglejte prikaz ukrepov po področjih.

E-poštna obvestila 

Naročite se na novice o temah, ki vas najbolj zanimajo.