Kontaktirajte nas 

Kontaktni podatki tiskovnih služb, predsednika in političnih skupin v Evropskem parlamentu. Na voljo so tudi kontaktni podatki za avdiovizualno pomoč in avdiovizualne zmogljivosti.

Tiskovna služba Parlamenta 

Tiskovna služba Evropskega parlamenta novinarjem zagotavlja točne in nepristranske informacije o parlamentarnih dejavnostih ter jim nudi praktično in tehnično pomoč.  Naši tiskovni predstavniki so medijskim delavcem na voljo z informacijami o konkretnih zakonodajnih dosjejih, s katerimi se ukvarja Parlament, in jih obveščajo o naši avdiovizualni ponudbi.

Tiskovna služba predsednika Parlamenta 

Služba za komuniciranje predsednika Evropskega parlamenta se ukvarja z vsemi tiskovnimi in medijskimi vprašanji, ki neposredno zadevajo predsednika.

Tiskovne služb političnih skupin 

Vsaka politična skupina Evropskega parlamenta ima tiskovno službo, ki objavlja informacije o dejavnostih skupine in odgovarja na vprašanja medijev.

Avdiovizualna podpora in storitve 

Evropski parlament ponuja podporo medijskim strokovnjakom, ki poročajo o parlamentarnih dejavnostih, in jim zagotavlja vsebinske in tehnične zmogljivosti za video, radijsko, multimedijsko in foto produkcijo. Naša ponudba, ki je na voljo v multimedijskem središču, je sestavljena iz mešanice dogodkov v živo, informativnih povzetkov dejavnosti Evropskega parlamenta, ponazoritvenih arhivskih posnetkov in poročanja o ključnih dogodkih.

 

Oddelek uradnega govorca Evropskega parlamenta