På förstasidan 

Utvalt 

       

Ekonomi 
 

Ledamöter stöder uppdatering av EU:s regler om konsumentkrediter för att skydda konsumenter som står inför en digital omställning och en utmanande ekonomisk situation.

       

Samhälle 
 

Migrationen i EU påverkas av kriser som pandemin eller ryska fientligheter. Ta del av den senaste migrationsstatistiken i vår nyhetsgrafik.

       

Samhälle 
 

Ditt husdjur kan följa med när du åker på semester till ett annat EU-land, men det finns vissa regler att ha koll på. Läs mer om vad som gäller.

       

Under första halvåret av 2022 fortsatte Europaparlamentet arbetet med konferensen om Europas framtid, gav stöd till Ukraina och tog initativ för att tackla klimatförändringarna.

Dela denna sida på Twitter

Europaparlamentets partipolitiskt neutrala nätverk #tillsammansieuropa erbjuder kostnadsfria debatter, utbildningar och olika typer av event för över 3000 medlemmar i Sverige. Snart drar vi igång höstens aktiviteter. Gå med i nätverket du också!

Senaste videor 

       
(Videons längd:)  
       
(Videons längd:)  
       
(Videons längd:)  
       
(Videons längd:)  

Se även: 

       

Världen 
 

EU förhandlar om olika handelsavtal över hela världen, men de kräver godkännande från Europaparlamentet. Läs vår överblick över de pågående förhandlingarna.

       

Samhälle 
 

Från stulen information till blockerat sjukhussystem: cyberattacker kan ha allvarliga konsekvenser. Lär dig mer om cybersäkerhet och dess avgörande betydelse.

       

Samhälle 
 

Brott på nätet ökar i en allt mer digitaliserad värld. Personer med onda avsikter försöker utnyttja människors rädsla. Läs våra tips på hur du kan skydda dig.

       

Samhälle 
 

Migration innebär utmaningar och möjligheter för Europa. Läs mer om hur EU hanterar flykting- och asylsituationen.

       

Världen 
 

Rysslands invasion av Ukraina har tvingat miljontals människor att lämna sina hem. Ta reda på vad EU gör för att hantera sina yttre gränser och för att hjälpa dem som är på flykt.

       

Samhälle 
 

Roamingförordningen innebär att européer kan fortsätta ringa, sms:a och surfa på det mobila nätet i hela EU utan extra kostnader.

E-postnotis 

Anmäl dig och få uppdateringar om dina favoritämnen