skip to content
 
 
 

Redresarea economică și strategia Europa 2020

Biroul de Informare al Parlamentului European în România, Camera de Comerț și Industrie Brașov și Centrul Europe Direct Făgăraș, au organizat dezbaterea "Măsurile propuse de Parlamentul European pentru redresarea economică și strategia Europa 2020".

Evenimentul, desfăşurat la Brașov, vineri, 1 martie 2013, a constituit un cadru de dezbateri privind atât măsurile propuse de Parlamentul European pentru redresarea economică, cât și strategia Europa 2020 -  strategie pentru stimularea creșterii durabile și a creării de locuri de muncă, proces în care piața unică are un rol esențial de jucat.

În cadrul dezbaterii au luat cuvântul Petru Luhan, Membru al Parlamentului European - Grupul Partidului Popular European (Creştin Democrat), Nicolae Țucunel, Președintele Camerei de Comerț și Industrie Brașov, Aurelian Dochia, analist economic, Adrian Izvoranu, Director General Confederatia Patronala din Industrie, Servicii si Comert, Gabriela Folcuț, Consilier comunicare Asociația Română a Băncilor, prof. univ. dr. Ion Vișa, director Institutul de Cercetare-Dezvoltare-Inovare: Produse High-Tech pentru Dezvoltare Durabilă. Dezbaterea va fi moderată de Constantin Rudnițchi, jurnalist la RFI România și The Money Channel.

La eveniment au participat, printre alții, reprezentanți ai mediului academic, ai mediului instituțional, oameni de afaceri și presă, precum și cetățenii interesați de acest subiect.

Galerie foto