skip to content
 

UniPE - Parlamentul European în dialog cu studenții - Cluj - 14 noiembrie

Luni, 14 noiembrie, 10.00-12.00, Biroul de Legătură al Parlamentului European în România organizează un seminar cu studenții Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

În cadrul acestui seminar, studenții vor putea dialoga cu deputați din Parlamentul European precum și cu reprezentanți ai mass-media despre următoarea temă: Dezinformarea și rolul UE în combaterea acestui fenomen. De asemenea, un reprezentant al Biroului va prezenta invitaților oportunitățile pe care Parlamentul European le oferă tinerilor, inclusiv prin intermediul platformei impreuna-in.eu.

Acest eveniment  face parte din noul nostru program: UniPE - Parlamentul European în dialog cu studenții, prin care dorim să colaborăm cu cât mai multe facultăți de prestigiu din România, pentru a aduce teme de interes european în sfera de dezbatere a tinerilor, în special a studenților.

Cei care doresc să participe la eveniment se pot înscrie la adresa: https://www.impreuna-in.eu/ro/event/unipe-parlamentul-european-in-dialog-cu-studentii-2022-11-14-1097/register