skip to content
 

UniPE - Parlamentul European în dialog cu studenții - Iași - 16 noiembrie

Miercuri, 16 noiembrie, începând cu ora 16:00, Biroul Parlamentului European în România organizează un seminar cu studenții Facultății de Filosofie şi Ştiinţe Social–Politice din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași.
 
În cadrul acestui seminar, studenții vor putea dialoga cu deputați din Parlamentul European, precum și cu reprezentanți ai mass-media, cu privire la următoarea temă: Dezinformarea și rolul UE în combaterea acestui fenomen. De asemenea, un reprezentant al Biroului va prezenta invitaților oportunitățile pe care Parlamentul European le oferă tinerilor.
 
Acest eveniment face parte din noul nostru program: UniPE - Parlamentul European în dialog cu studenții, prin care dorim să colaborăm cu cât mai multe facultăți de prestigiu din România, pentru a aduce teme de interes european în sfera de dezbatere a tinerilor, în special a studenților.
 
Cei care doresc să participe la eveniment se pot înscrie la adresa: https://impreuna-in.eu/event/unipe-parlamentul-european-in-dialog-cu-studentii-2022-11-16-1098/register