skip to content
 

Anunţ de participare la licitaţie:

Punerea în aplicare a programului de formare al Parlamentului European pentru tineri jurnaliști

Parlamentul European a publicat vineri, 17 februarie 2023, un anunţ de participare la licitaţie în vederea atribuirii unui contract de servicii privind punerea în aplicare a unui program de formare pentru tineri jurnalişti.

Implementarea programului va avea loc în România, precum şi în alte 16 state membre UE (Austria, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Grecia, Ungaria, Irlanda, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Slovacia, Slovenia, Suedia și Țările de Jos). Serviciile solicitate sunt impărţite în 17 loturi, câte unul pentru fiecare stat membru participant la program. Participanţii la licitaţie pot depune oferte pentru cel mult trei loturi.

Serviciile solicitate constau în organizarea și implementarea unui program de formare privind aspecte ale UE, cu scopul de a sensibiliza tinerii jurnaliști care lucrează în cadrul mass-mediei din UE, cu privire la afacerile europene, în general, și în special la subiecte legate de Parlamentul European. Acesta va include un modul în fiecare dintre țările participante urmat de un modul la Bruxelles sau Strasbourg pentru un număr limitat de jurnaliști selectați dintre participanții la primul modul.

Contractul include următoarele servicii specifice:

  • organizarea și implementarea programului în țara în cauză;
  • selectarea participanților pentru ambele module;
  • activități de comunicare și de sensibilizare.

Bugetul maxim alocat contractului este de 3.059.500 EUR, din care 130.500 EUR pentru România.

Documentele de licitaţie au fost publicate la adresa:

https://etendering.ted.europa.eu/cft/cft-display.html?cftId=13144

Solicitările de clarificări pot fi depuse prin intermediul platformei eTendering, secţiunea „Întrebări şi răspunsuri”, până la data de 17 martie 2023. Răspunsurile la solicitările de clarificare vor fi publicate cel târziu până la data de 20 martie 2023.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 23 martie 2023, ora 18:00 (ora României).

 

Contact

Mihai Roşioru

Press Officer in Romania

(+40) 744 208 892

 

mihai.rosioru@europarl.europa.eu

 

 

   

Andra Ţărnea

Press Officer in Romania

(+40) 743 113 899

 

andra-teodora.tarnea@europarl.europa.eu