skip to content

 
 
 

Vizitatori

Parlamentul European își desfășoară activitatea la Strasbourg, Luxemburg și Bruxelles. Strasburgul găzduiește majoritatea ședințelor în plen, în timp ce principalele birouri ale deputaților europeni se află la Bruxelles. La Luxemburg își desfășoară activitatea o parte din administrația instituției.

O vizită în oricare dintre aceste locații este o extraordinară ocazie de a descoperi Parlamentul European, activitatea sa și influența pe care instituția o are la nivel european, ca reprezentant al cetățenilor.

 

Vizitați Parlamentul European la Bruxelles

Bruxelles se află în inima Uniunii Europene. Orașul găzduiește Consiliul European, Comisia, al doilea sediu al Parlamentului European şi multe alte instituții europene. Petreceţi doar o jumătate de oră în cartierul european şi veţi simţi deja atmosfera... costume, maşini negre, cafenele şi figuri cunoscute de la ştirile TV. Totul se întâmplă aici!

Mai multe informații
 

Vizitați Parlamentul European la Strasbourg

Sediul Parlamentului European este la Strasbourg. În fiecare lună, deputaţii se reunesc aici timp de patru zile pentru o serie de şedinţe în plen în timpul cărora votează şi dezbat legi. Fie că propunerile legislative sunt respinse, modificate sau adoptate, sesiunea plenară este unul dintre punctele culminante ale procesului legislativ al Uniunii Europene.

Mai multe informații
 

Vizitați Parlamentul European la Luxemburg

Dacă doriţi să vizitaţi clădirile PE din Luxemburg, vă rugăm să contactaţi Biroul de Informare din Luxemburg.

Biroul de informare din Luxemburg

7, rue du Marché-aux-Herbes
L-2929 LUXEMBOURG
+352/4300 22704
epluxembourg@europarl.europa.eu

 

Spațiul Public European

Spațiul Public European (SPE) se află în centrul Bucureştiului și este gestionat de Reprezentanța Comisiei Europene în România și de Biroul de Informare al Parlamentului European în România. SPE este un spațiu multifuncțional, deschis zilnic pentru public, unde vizitatorii au acces la surse oficiale de informare, atât tipărite, cât și online. SPE găzduiește conferințe, seminarii, evenimente oficiale, expoziții, proiecții de filme, conferință de presă și altele.

Spațiul Public European
Str. Vasile Lascăr, nr. 31, parter, 020492 București

Luni-joi: 10.00 – 18.00
Vineri: 10.00 – 17.00
Tel.: 021.212.16.19
E-mail: contact@spatiuleuropa.eu