skip to content
 
 
 
24/09/2018

Dialog z evropskimi poslanci: kakovostno staranje v EU

Pisarna Evropskega parlamenta v Sloveniji vas v okviru 18. festivala za tretje življenjsko obdobje, vljudno vabi na dialog z evropskimi poslanci: kakovostno staranje v EU, ki bo v ponedeljek, 1. oktobra 2018, ob 9. uri v Cankarjevem domu v Ljubljani.

V okviru Festivala za tretje življenjsko obdobje Pisarna Evropskega parlamenta v Sloveniji vabi na dialog z evropskimi poslanci o kakovostnem staranju v EU, ki bo v ponedeljek, 1. oktobra 2018, ob 9. uri v Cankarjevem domu (prvo preddverje, dvorana M1, Prešernova cesta 10) v Ljubljani.

Sodelovali bodo:

Romana Tomc (ELS)

Tanja Fajon (S&D)

Ivo Vajgl (Alde)

dr. Igor Šoltes (Zeleni)

Prosimo, da svojo udeležbo potrdite na http://bit.ly/PRIJAVA_F3ŽO

V pogovoru, ki ga bo vodila Mojca Mavec, bomo odpirali vprašanja aktivnega staranja in kakovosti življenja po upokojitvi, o pokojninah in drugih pravicah starejših državljanov v EU ter o drugih izzivih, s katerimi se srečujemo v tretjem življenjskem obdobju.

 

Ob 11. uri vas vabimo tudi na neformalni klepet z evropskimi poslanci ob kavici in rogljičkih. Najdete nas v odprtem prostoru drugega preddverja CD.

Za sproščeno vzdušje bo poskrbel animator Janez Usenik.

**

Pisarna Evropskega parlamenta v Sloveniji bo na Festivalu za tretje življenjsko obdobje sodelovala tudi z informativno stojnico, kjer boste lahko med drugim v nagradnem kvizu preizkusili svoje znanje o EU.

 

PROGRAM:

9.00 – 10.00 Dialog z evropskimi poslanci: Kakovostno staranje v EU (1. preddverje CD, dvorana M1)

10.00 – 11.00 Slovesna otvoritev festivala (Linhartova dvorana)

11.00 – 12.00 Klepet z evropskimi poslanci ob kavici in rogljičkih (2. preddverje CD)

Vstop na festivalsko prizorišče je brezplačen, vendar zaradi omejenega prostora prosimo za obvezno potrditev udeležbe na dialogu z evropskimi poslanci na http://bit.ly/PRIJAVA_F3ŽO

Lepo vabljeni!