skip to content
Konferenca o prihodnosti Evrope
 

Konferenca o prihodnosti Evrope

Naj se sliši, v kakšni Evropi hočeš živeti! Izkoristi priložnost, ki ti jo daje konferenca o prihodnosti Evrope, in predstavi svojo vizijo skupne evropske prihodnosti.

Konferenca o prihodnosti Evrope je namenjena široki javni razpravi evropskih državljanov in odločevalcev na vseh ravneh oblasti o smereh prihodnjega razvoja Evropske unije. Aprila 2021 je v okviru konference začela delovati večjezičndigitalna platforma, ki nam, državljanom, zagotavlja prostor za predstavitev in izmenjavo idej o tem, kakšne prihodnosti Evrope si želimo. 

Digitalna platforma je odprta za vse državljane EU, pa tudi za nacionalne parlamente, lokalne oblasti, različne organizacije in predstavnike civilne družbe. Vabimo vas, da na njej predstavite svoj pogled na Evropo in njen razvoj, razpravljate o zamislih z uporabniki iz vseh držav članic, se udeležite na njej objavljenih dogodkov, ki vas zanimajo, oziroma promovirate svoje dogodke o prihodnosti EU s pomočjo platforme. 

K napredku in rezultatom konference lahko prispeva prav vsak, saj je platforma popolnoma interaktivna in večjezičn  komunicirate in razpravljate lahko v vseh 24 uradnih jezikih Evropske unije. 

Zagrabite priložnost in delite svojo vizijo prihodnosti Evrope! Le skupaj lahko ugotovimo, kakšne Unije si želimo ter kako utirati pot močnejši in boljši Evropi, ki temelji na skupnih vrednotah. Obiščite spletno platformo konference o prihodnosti Evrope in poskrbite, da bo vaš glas slišan.

Vas zanima več o delovanju konference, okroglih mizah državljanov, ki razpravljajo o posameznih, za prihodnost EU ključnih temah, in pripravljajo priporočila? Hočete izvedeti, kako bodo ta priporočila vplivala na prihodnost vseh nas? Preberite več o konferenci o prihodnosti Evrope.