skip to content
 
 
 

Naj se sliši, v kakšni Evropi hočeš živeti!

20/04/2021

Obiščite novo večjezično digitalno platformo konference o prihodnosti Evrope, sporočite nam, v kakšni Evropi želite živeti, in aktivno sooblikujte prihodnost Unije. 

V ponedeljek, 19. aprila, je začela delovati večjezična digitalna platforma konference o prihodnosti Evrope. Platforma nam, državljanom, zagotavlja prostor za predstavitev in izmenjavo idej o tem, kakšne prihodnosti Evrope si želimo, in bo neposredno vključena v panelne razprave konference. 

Digitalna platforma je odprta za vse državljane EU, pa tudi za nacionalne parlamente, lokalne oblasti, različne organizacije in predstavnike civilne družbe. Vabimo vas, da na njej predstavite svoj pogled na Evropo in njen razvoj, razpravljate o zamislih z uporabniki iz vseh držav članic, se udeležite na njej objavljenih dogodkov, ki vas zanimajo, oziroma promovirate svoje dogodke o prihodnosti EU s pomočjo platforme. 

K napredku in rezultatom konference lahko prispeva prav vsak, saj je platforma popolnoma interaktivna in večjezična   komunicirate in razpravljate lahko v vseh 24 uradnih jezikih Evropske unije. 

Zagrabite priložnost in delite svojo vizijo prihodnosti Evrope! Le skupaj lahko ugotovimo, kakšne Unije si želimo ter kako utirati pot močnejši in boljši Evropi, ki temelji na skupnih vrednotah. Obiščite spletno platformo konference o prihodnosti Evrope in poskrbite, da bo vaš glas slišan.