skip to content
 
 
 
29/11/2018

Pogovor o družbeni participaciji

Društvo Mladi Evropejci organizira pogovor, ki bo 30. novembra, ob 18. uri v Kavarni Slamič.

Se vam zdi, da bi morali mladi intenzivneje in predvsem množičneje (so)odločati o svoji in naši prihodnosti? Da bi znali s svojim prispevkom našo družbo utiriti na pot v boljšo prihodnost, tako na nacionalni, kot tudi na evropski ravni?

Potem se nam pridružite na pogovoru o družbeni participaciji in opolnomočenju mladih, ki ga v okviru pogovornih večerov Evropska kava v petek, 30. novembra, ob 18. uri v Kavarni Slamič organizira Društvo Mladi Evropejci.

O vzrokih za nizko volilno udeležbo mladih na volitvah v Sloveniji in Evropski uniji, možnostih družbene participacije ter priložnostih in pasteh e-volitev bodo z vami razpravljali evropski poslanci dr. Igor Šoltes, Tanja Fajon in Lojze Peterle, v. d. vodje Pisarne Evropskega parlamenta v Sloveniji Manja Toplak in predsednik Mladinskega sveta Slovenije Tin Kampl.

Na dogodku bo tudi ekipa kampanje spodbujanja udeležbe na prihajajočih evropskih volitvah Tokrat grem volit, ki vam bo z veseljem pojasnila, kako se lahko aktivneje pridružite našim prizadevanjem za krepitev politične participacije (ne le) mladih.

Pridite, veseli vas bomo.