skip to content
 
 
 
01/12/2016

Razpis za prijavo interesa za serijo radijskih oddaj

Evropski parlament načrtuje oddajo javnega naročila za produkcijo in predvajanje serije mladinskih radijskih oddaj.

Prijave interesa za razpis za serijo mladinskih oddaj lahko pošljete po elektronski pošti na naslov epljubljana@ep.europa.eu ali oddate v tajništvu Informacijske pisarne Evropskega parlamenta, Dunajska 20, 1000 Ljubljana do 7. decembra 2016 do 12. ure. Po prejemu prijave interesa vam bomo posredovali celotno razpisno dokumentacijo.

Informacijska pisarna Evropskega parlamenta v Sloveniji (v nadaljevanju IPEP) pripravlja serijo nacionalnih mladinskih radijskih oddaj, ki bodo namenjene dijakom različnih slovenskih srednjih šol in študentom. Radijske oddaje v obliki kratkih zanimivih prispevkov bodo soočale mlade s konkretnimi priložnostmi, ki jih imajo v Evropski uniji in delom Evropskega parlamenta ter evropskih poslancev na področju mladih. S tem bodo poslušalci spoznali vpliv, ki ga ima omenjena institucija na naše vsakdanje življenje in kako pomembno vlogo imajo pri tem evropski državljani, med katerimi smo tudi Slovenci.

IPEP išče uveljavljeno slovensko radijsko postajo z visokim tržnim deležem, katera bo pripravila voditeljske vložke na to temo ter na svojih spletnih straneh z bannerjem in oglasi ter enominutnimi intervjuji z e-poslancem meseca objavila prispevke o delu EP, v sodelovanju z Informacijsko pisarno Evropskega parlamenta v Ljubljani.

IPEP želi izboljšati razumevanje delovanja Evropskega parlamenta in zavedanje o konkretnih priložnostih ki jih le-ta omogoča mladim za življenje in delo ter izobraževanje po Evropski uniji.