skip to content
 
 
 

Sodeluj v video natečaju "Tokrat grem volit" in odpotuj v Strasbourg!

Dijakinje ambasadorke ali dijaki ambasadorji Evropskega parlamenta, pozor! Sodelujte v video natečaju in odpotujte v Strasbourg! Kako sodeluješ? Med počitnicami posnemi kratek video in lahko si med 14 srečneži, ki bodo jeseni odpotovali v Francijo.

Kaj moraš narediti?

  1. Prijavi se na spletni strani https://www.thistimeimvoting.eu/.
  2. Na svoj e-naslov boš prejel/a osebno povezavo do spletne strani thistimeimvoting.eu
  3. Posnemi kratek video, v katerem izrečeš in poljubno dopolniš stavek »Tokrat grem volit za...«. Video naj bo dolg največ 40 sekund.
  4. Objavi video na svojih profilih na družbenih omrežjih (Facebook, Instagram, Snapchat, Youtube...). V objavo obvezno vključi prejeto osebno povezavo, ki jo boš dobil po emailu, potem ko se boš prijavil na thistimeimvoiting.eu in povabi prijatelje, da se tudi oni prijavijo na strani thistimeimvoting.eu. Spletna stran beleži, koliko se jih je prijavilo prek tvoje povezave, kar pomeni, koliko si jih uspel prepričati, da se povežejo in sodelujejo pri povečanju udeležbe na naslednjih evropskih volitvah.
  5. Video ali povezavo do videa objavi tudi na Facebook strani Evropski parlament Slovenija, v dogodku Video natečaj »Tokrat grem volit « na povezavi http://www.europarl.europa.eu/slovenia/sl/pravila-in-pogoji-sodelovanja-v-video-nate%C4%8Daju-%0A-tokrat-grem-volit Objavam lahko dodaš tudi #tokratgremvolit in #thistimeimvoting.

Vse to naredi najkasneje do 15. septembra 2018. Strokovna komisija bo izmed videov, katerih avtorji bodo dosegli največje število vpisov prek osebne spletne povezave izbrala 14 najbolj kreativnih in izvirnih videov ter tako določila 14 zmagovalcev natečaja.

Avtorji 14 najbolje ocenjenih videov bodo jeseni odpotovali v Strasbourg.

Video natečaj je namenjen dijakinjam in dijakom ambasadorjem Evropskega parlamenta, v njem pa lahko sodeluješ le kot posameznik in ne kot skupina. Pogoji in pravila sodelovanja v video natečaju so objavljeni na http://bit.ly/video_natecaj

Veselo na delo 😀❗