skip to content
 
 
 
17/10/2017

Zgrabi priložnost v EU in začni zanimivo poklicno pot!

Te zanima, kako lahko stopiš na karierno pot v multikulturnem okolju institucije ali agencije EU? Razmišljaš o zaposlitvi v eni izmed držav članic? Bi kot državljan/-ka EU rad/-a soustvarjal/-a svojo prihodnost? Pridi na zaposlitveno delavnico Priložnost.EU v petek, 20. 10. v Hiši EU v Ljubljani!

Informacijska pisarna Evropskega parlamenta v Sloveniji in Zavod Nefiks te vljudno vabita, da obiščeš interaktivno zaposlitveno delavnico Priložnost.EU v Ljubljani!, ki bo v petek, 20. 10. 2017, ob 10. uri v Hiši Evropske unije (Dunajska cesta 20, Ljubljana)

**Udeležba na delavnici je brezplačna!**

Prijavi se TUKAJ: https://goo.gl/forms/sRU2uGEctQAKJmpj1

► Evropski poslanec Franc Bogovič ti bo predstavil prizadevanja evropskih poslancev za mlade ter s tabo delil konkretne nasvete; izvedel/a boš tudi kako do pripravništva ali zaposlitve v Evropskem parlamentu; kako zaposluje sekretariat, kako politične skupine in kako svoje asistente poiščejo poslanci. Odgovarjali bomo tudi na tvoja vprašanja.
► Predstavnik Informacijske pisarne EP v Sloveniji ti bo pojasnil, kako izbira Urad za izbor kadrov EPSO: kako se prijaviš, pripraviš in uspešno prestaneš izbirni postopek za začetek kariere v izbrani instituciji ali agenciji.
► Svetovalka mreže EURES ti bo pokazala, kje in kako iskati zaposlitev v državi članici.
► Predstavnica Zavoda Nefiks te bo usmerila, kako lahko na ravni EU v okviru neformalnega izobraževanja pridobivaš dragocene izkušnje za zaposlitev. Mladi sogovorniki pa bodo s tabo delili svoje študijske in delovne izkušnje iz drugih držav EU.

Ne izpusti priložnosti in se nam pridruži. Veseli bomo srečanja s teboj!