Κατά τόπους εκδηλώσεις: Μικρόφωνο σ’ εσάς!

Πάνω από 150 εκδηλώσεις σε όλη την Ευρώπη θα προηγηθούν της συζήτησης για την κατάσταση της Ένωσης. Μάθετε ποιες εκδηλώσεις διοργανώνονται στην περιοχή σας και δείτε πώς μπορείτε να συμμετάσχετε. Είτε στο διαδίκτυο είτε από κοντά, θέστε τις ερωτήσεις σας απευθείας στους εκλεγμένους αντιπροσώπους σας.

#ΠιοΔυνατοίΜαζίEE

Μαρτυρίες

Όλοι μαζί θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε την κρίση.
 • Νέα μπροστά από το λογότυπο του ΕΚ

  Θέλω μία Ευρώπη που θα είναι ενωμένη σε κάθε κρίση και μία Ευρώπη που θα στηρίζει τους νέους ανθρώπους στα πρώτα τους βήματα στον επαγγελματικό τομέα!

  Χριστιάνα, Ελλάδα
 • Νέος σύνεδρος

  H Ευρώπη θα πρέπει να διασφαλίζει δωρεάν υγειονομική περίθαλψη, για κάθε πολίτη κράτους μέλους. Ενίσχυση των Εθνικών Συστημάτων Υγείας!

  Δημήτρης, Αθήνα
 • Νέα γυναίκα

  Οραματίζομαι μια Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία θα μετατρέπει τις κρίσεις και προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει, σε ευκαιρίες προς όφελος όλων των Ευρωπαίων Πολιτών της. Μια Ευρώπη της πραγματικής αλληλεγγύης μεταξύ των Κρατών Μελών, μια Ευρώπη της ισότητας, της ασφάλειας, της ελευθερίας και της δικαιοσύνης, όπου ο σεβασμός στις Ευρωπαϊκές Αρχές και Αξίες θα είναι πάντα η πυξίδα σε όλες τις δράσεις και αποφάσεις της.

  Ιωάννα, Κύπρος